Son günlerde hava aşırı sıcak hocam, klimasız bir ortamda bu sıcaklıklara çıkıyorsa ben normal derim.msi 5600 xt mech oc valoda 80 85 derece görüyor normalde bu kadar ısındığını hissetmiyordum son günlerde saçmaladı pek normal gelmiyor
valla orası oyle de son 2 gündür sıcakken daha çok ısıtıyo odayı bg3e tekrar başlıcaktım kavrulurum diye valo oynuyomSon günlerde hava aşırı sıcak hocam, klimasız bir ortamda bu sıcaklıklara çıkıyorsa ben normal derim.
Vantilatör bile sıcak hava üflüyor
Garibim ekran kartı napsın.
bana da öyle geldi napsam bilemedim termal ped falan değiştireyim diyeceğim de yavaş yavaş oluşan bir şey değildi son bi kaç gün önceye kadar normaldi sıcaklıklarıVala hava ne kadar sıcak olsada valoya göre fazla
Vala bı kontlor et kaç rpm de dönüyo fanlar termal pad değilde macun yenileye bilirsin padler daha uzun ömürlü oluyobana da öyle geldi napsam bilemedim termal ped falan değiştireyim diyeceğim de yavaş yavaş oluşan bir şey değildi son bi kaç gün önceye kadar normaldi sıcaklıkları
Hocam hava sıvaklıklarından kaynaklıdır ama siz yine bakım zamanı geldiyse yapın derim birkaç derece daha düşermsi 5600 xt mech oc valoda 80 85 derece görüyor normalde bu kadar ısındığını hissetmiyordum son günlerde saçmaladı pek normal gelmiyor