Valorantta 80 85 derece gpu

Cruciatus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
344
msi 5600 xt mech oc valoda 80 85 derece görüyor normalde bu kadar ısındığını hissetmiyordum son günlerde saçmaladı pek normal gelmiyor

msi 5600 xt mech oc valoda 80 85 derece görüyor normalde bu kadar ısındığını hissetmiyordum son günlerde saçmaladı pek normal gelmiyor
Son günlerde hava aşırı sıcak hocam, klimasız bir ortamda bu sıcaklıklara çıkıyorsa ben normal derim.
Vantilatör bile sıcak hava üflüyor :D
Garibim ekran kartı napsın.

Valla klima yoksa evlerin içi 30c oluyor biraz yükselmesi normal ama valo pekte gpu odaklı oyun değil. MSI Afterburner ile gpu fanlarını biraz yükseltin.

Son düzenleme:
Son günlerde hava aşırı sıcak hocam, klimasız bir ortamda bu sıcaklıklara çıkıyorsa ben normal derim.
Vantilatör bile sıcak hava üflüyor :D
Garibim ekran kartı napsın.
valla orası oyle de son 2 gündür sıcakken daha çok ısıtıyo odayı bg3e tekrar başlıcaktım kavrulurum diye valo oynuyom

Vala hava ne kadar sıcak olsada valoya göre fazla

Vala hava ne kadar sıcak olsada valoya göre fazla
bana da öyle geldi napsam bilemedim termal ped falan değiştireyim diyeceğim de yavaş yavaş oluşan bir şey değildi son bi kaç gün önceye kadar normaldi sıcaklıkları

bana da öyle geldi napsam bilemedim termal ped falan değiştireyim diyeceğim de yavaş yavaş oluşan bir şey değildi son bi kaç gün önceye kadar normaldi sıcaklıkları
Vala bı kontlor et kaç rpm de dönüyo fanlar termal pad değilde macun yenileye bilirsin padler daha uzun ömürlü oluyo

Hocam hava sıvaklıklarından kaynaklıdır ama siz yine bakım zamanı geldiyse yapın derim birkaç derece daha düşer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,200
Üyeler
184,120
Son üye
mhmt_ali
Geri