Çözüldü✓ Valorantta aldığım fps değeri

Bawlo

80+
Reaksiyon skoru
0
Aldığım hazır sistemde fps değerinin tam olarak normal olduğunu düşünmüyorum .
Bilgisayardan çok anlamam ama arkadaşımda normal olmadığını söyledi sistem şu şekilde
intel-core-i5-13400fmsi-geforce-rtx-4060-ventus-2x-black-8gb-oc16gb-ddr4500g
Not: pazar günü bilgisayarıma hem format temizlik ve bios güncellemsi yaptırdım ama valoranta fps ortalama 250 alıyorum hatta bazen 180 küsüre bile düşüyor

Bilgisayardan çok anlamam ama arkadaşımda normal olmadığını söyledi sistem şu şekilde
Not: pazar günü bilgisayarıma hem format temizlik ve bios güncellemsi yaptırdım ama valoranta fps ortalama 250 alıyorum hatta bazen 180 küsüre bile düşüyor
Çok az ben gtx 1070 intel i5 8600 k ile 300 den fazla alıyordum geçen aya kadar. Valorant işlemci kullanan bi oyun işlemci soğutucunu gözden geçirmekle başla işe bi test vs yapıp sıcaklığını kontrl et belki macun yenilemen gerekebilir şahsi fikrim

MSIPRO H610M-E DDR4
MSIPRO H610M-E DDR4 Anakart bu

BIOS güncellemesi yaptırdığın için RAM ayarların sıfırlanmıştır. Şu an RAM'lerin 3200MHz yerine 2133MHz hızında çalışıyor olabilir
BIOS'a gir, XMP ayarını bul ve Profile
veya Enabled yap. FPS direkt artacaktır.

BIOS güncellemesi yaptırdığın için RAM ayarların sıfırlanmıştır. Şu an RAM'lerin 3200MHz yerine 2133MHz hızında çalışıyor olabilir
BIOS'a gir, XMP ayarını bul ve Profile
veya Enabled yap. FPS direkt artacaktır.
Biosu yaptırmadan öncede öyleydi fps biosu bilgisayarcıda yaptırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok az ben gtx 1070 intel i5 8600 k ile 300 den fazla alıyordum geçen aya kadar. Valorant işlemci kullanan bi oyun işlemci soğutucunu gözden geçirmekle başla işe bi test vs yapıp sıcaklığını kontrl et belki macun yenilemen gerekebilir şahsi fikrim
Sıcaklık değerlerini göszen geçirdi bilgisayarcı bir sorun yok dedi

Biosu yaptırmadan öncede öyleydi fps biosu bilgisayarcıda yaptırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklık değerlerini göszen geçirdi bilgisayarcı bir sorun yok dedi
Windows'ta Görev Yöneticisi Performans Bellek sekmesine gel.
Sağ altta Hız kısmında ne yazıyor?
2133 MHz veya 2666 MHz görüyorsan XMP kapalıdır. BIOS'a girip XMP Profile 1'i seçmen lazım. Hız 3200 MHz olunca FPS de 300'lere çıkacaktır.

Ayrıca ram tek kanal mi?

2133 MHz veya 2666 MHz görüyorsan XMP kapalıdır. BIOS'a girip XMP Profile 1'i seçmen lazım. Hız 3200 MHz olunca FPS de 300'lere çıkacaktır.

Ayrıca ram tek kanal mi?
8 8 toplam 16 gbram eğer onu soruyorsan eve geçince bakacağım teşekkürler

Ayrıca ram tek kanal mi?
Hız 2133MT/s olarak gözüküyor

Ayrıca ram tek kanal

Ayrıca ram tek kanal mi?
Hocam allah razı olsun o kadar bios güncellemesi vesaire için para aldılar bir şeyi düzeltemediler 400 civarı fps oldu 300 e filan düşüyor arada vallahi sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,931
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri