donanımprosu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Ali mustafa
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar, benim bir sorunum var şu valorant la ilgili. Benim oyun birgün açtığımda donmaya başladı. Böyle oyuna giriyorsun 2dk oynuyorsun sonra donmaya başlıyor. Ama nasıl bir donma. Ben bunun için riot desteğin dediği herşeyi yaptım tamammı herşeyi ha bir bir. Doğru bir biçimde ama olmadı sonra windows 10 a geçtim ve o zamanda düzelmedi (format atarak geçtim) sorun ne olabilir anlamıyorum. Çoğunlukla valorant oynamak için aldığım bilgisayarı kullanamıyorum ama neden ya neden. her şey 9.05 güncellemesinden sonra oldu. Bigün okuldayken ablam aradı dedi ki valorant donuyo. Mavi ekran verdi falan. Girmeye çalışmış kendisi. Güncelleme yapmış sonra o günden beridir oyun oynayamıyorum. O günde kendisi hacettepe Üniversitesi'nden bi dosya indirmişti 201 diye geçen. Yanlışıkla 15 tane indirmiş falan. Hani virüs falanmı dicem de format attım ya neden düzelmiyor. Sisteminde yeterli Ryzen 5 7500f var 4060 ti var. 3 haftadır şu oyunu çözmeye çalışıyoruz. Ha sakın bana gelip Secure bootan bahsetmeyin açık o zaten. Net bir çözümü olan varsa gelsin göstersin ben hiçbirşey söylemiyorum. Yani anlamadım ya başka hiçbir oyunda sorun yok birtek şu s2k oyunda var ya. Lütfen yardımcı olun.