Neler Yeni

Valorantta ban yedim hwid açılması için oyunun olması gerekir mi?

Xapose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Xapose
yani hwid ban yedim format attım pcde riotla alakalı hiç bir şey yok 4 ay sonra indirsem açılmış olur mu sıfırdan mı başlar

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
yani hwid ban yedim format attım pcde riotla alakalı hiç bir şey yok 4 ay sonra indirsem açılmış olur mu sıfırdan mı başlar
Öncelikle anakart banı yemişsiniz zaten muhtemelen üçüncü parti yazılımlardan kaynaklı 4 ay sonra otomatik olarak kalkar riota ticket atıp teyit de edebilirsin. Fakat zaten anakart bana yemene sebep olan hesap kesinlikle açılmayacaktır sıfır hesap açıp devam edebilirsin. İndirsen de sıfırlanmaz bu arada onun süresi bellidir.

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buray
Format at kullandığın hilenin hiç bi kalıntısı olmasın 4-5 ay içinde valoranta girmeyi deneme süre her denediğinde başa sarıyor.

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Anıl G
tabii ki de açılmaz ayrıca anakart değişsende kurtulamazsın hwid sadece anakarta değil + anakartla birlikte grafik kartlarına atıldığı da oluyor.
iyi olmuş çok güzel olmuş umarım açılmaz banın senin gibiler yüzünden online oyunlarda kolsuz insanların düşünceleri hileye kaydı gitti darısı senin gibi binlerce insanın başına inşallah.

Top Bottom