Valorantta hesap sattığım için başıma gelenler

parayı siteden çektim 3 bin tl lik bir miktardı bana yazan whatsapp sitenin iletişim adresi çalışma saatleri dışında şuanda alıcıya ulaşma gibi bir şansım yok şuanda hesabın geri iade edilmesini istiyor bana yazıldığı üzere.
Seni tongaya fena getirmişler hocam belkide o hesap açamayan ve alıcı ortaklar senden para koparcaklar siteyle görüş canlı destek aktifse durumu anlat parayı iade etmek istiyorum de hesap tarafıma ait değil de o hesap açamayan elemanı söyle nereden nasıl iletişime geçtiyse ver bilgilerini.

Acaba satın alan kişi de hesabı size veren kişi olabilir mi diye düşünmüyor değilim.

Hesap benim değildi paranızı iade edeyim gibi bir çözüm sun bakalım kabul eder belki parayı etmezse eğer biraz sıkıntı çıkabilir nasıl işliyor bilmiyorum ama
Ama gariplik var hesabı istiyorum diye diretiyor para daha önemli hesap geri her zaman çekilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba satın alan kişi de hesabı size veren kişi olabilir mi diye düşünmüyor değilim.
Evet ortaklık var belli ki siteylede ortak olabilirler milleti borçlu duruma sokup para koparma bahanesiyle

Hocam sen niye milletin hesabını satıyon ki. Hiçbir şey olmaz bu arada öyle diyolar evine kağıt gelirse itiraz et kapanıyo dosya

Belkide konu sahibi de işin içinde hocam sattı hesabı birine çekti geri bizlere soruyorda olabilir hani ceza vb bir şey alır mıyım almazsam oh para cepte yerim enayi parası diyorda olabilir yani

Ama gariplik var hesabı istiyorum diye diretiyor para daha önemli hesap geri her zaman çekilir

Evet ortaklık var belli ki siteylede ortak olabilirler milleti borçlu duruma sokup para koparma bahanesiyle
Banada öyle geldi, satan kişi parayı alamamış sonuçta para ortada kalmış çok garip durum

Banada öyle geldi, satan kişi parayı alamamış sonuçta para ortada kalmış çok garip durum
Konu sahibi bir başkası yapmış gibi anlatıyor da olabilir hocam kendisi hesap satmıştır geri çekmiştir alan kişi onu şikayet etmiştir olaydan kendini yırtma ya da çalışıyor olabilir hani 3k beleş para cepledim enayi parası da diyor olabilir yani

Konu sahibi bir başkası yapmış gibi anlatıyor da olabilir hocam kendisi hesap satmıştır geri çekmiştir alan kişi onu şikayet etmiştir olaydan kendini yırtma ya da çalışıyor olabilir hani 3k beleş para cepledim enayi parası da diyor olabilir yani
olabilir bilmiyorum ama sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı orasını bilmiyorum ama boşuna tc istemiyor siteler çıkabilir

başka bir yerde laga luganı yap rica edeceğim.

olabilir bilmiyorum ama sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı orasını bilmiyorum ama boşuna tc istemiyor siteler çıkabilir
Evet sorumluluk satana yükleniyor doğal olarak site aracı sadece

başka bir yerde laga luganı yap rica edeceğim.
Dostum yanlış anlama dedikleri mi varsayım sadece sen yaptın ettin demiyorum sana ama her şey olabilir yani sen siteyle iletişime geç alıcıya para iadesi yapmak istediğini söyle bakalım ne dicekler.

Gamesatis çok aksi bir durum yoksa satıcının tarafını tutuyor direk sitede zaten bir çok satıcı onların adamı heleki açık arttırma olayinda bot hesaplardan ürünün değerini yukarı yönlü arttırıyorlar bilerek ki ucuzdan gitmesin alınan CS2 vb skinler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,583
Üyeler
173,998
Son üye
omrxedOmer
Geri