Yardım Valorantta hileciler hakkında

oda ilginç geçen başıma şu geldi tam oyun başladı iptal oldu uyarı vermeden hile gelmeden ban yedi muhtemelen o yüzden bazıları cidden belli etmiyor çok nadir vanguard yakalıyor
o bugdan kaynaklı

oyunu silip kurtuldum. küfürbaz beyinsiz oyuncular yerine hilecileri seçsem de oyunu sildim.
Valo benide sarmıyor oturdum sadece lol ve birkaç indie oyun oynuyorum lethal company cart curt falan ama ağırlıklı lol onun harici sadece manga okuyup dizi izliyorum

Valo benide sarmıyor oturdum sadece lol ve birkaç indie oyun oynuyorum lethal company cart curt falan ama ağırlıklı lol onun harici sadece manga okuyup dizi izliyorum
Lol girim dedim 1 2 yıl önce. durduk yere anama bacıma küfür ettiler daha girmedim.

Lol girim dedim 1 2 yıl önce. durduk yere anama bacıma küfür ettiler daha girmedim.
low elo laneti o benim elo gold ama karşıma gelenlerin çoğu şuanki sezon plat önceki sezon emerald falan çok bir şey olmazsa trash talk harici bir şey olmuyor

low elo laneti o benim elo gold ama karşıma gelenlerin çoğu şuanki sezon plat önceki sezon emerald falan çok bir şey olmazsa trash talk harici bir şey olmuyor
Dediğinden bişe anlamadım ama haklısın .d

öyle kanka mesela dün girdim valoda ranklar yenilenmişti gireyim dedim biraz kötü oynadım neyse gümüşe düşürdü plattan akşam gireyim dedim herif öyle bir toxic ki abim gümüş 2 sin diyor ilk başta vuramamıştım yalan yedim diye boş boş çoluk çocuk dolmuş sonra parçaladım :D 32 vurdum maçı bitirdim o 9 kill almıştı oynama şeklide sadece lurk yada pusmaydı :D

Geri