Neler Yeni

Valorant'ta kötü oynamaya başladım.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Normalde Valorant'da 20 kill üstü alan adamdım şimdi 10 kill'i zor görüyorum derecelide çok sinirleniyorum oyunlarda sebebi nedir, ne yapmalıyım?

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Normalde Valorant'da 20 kill üstü alan adamdım şimdi 10 kill'i zor görüyorum derecelide çok sinirleniyorum oyunlarda sebebi nedir, ne yapmalıyım?
Oyunu çok fazla oynuyorsanız dinlenmek iyi olabilir. Mesela 1 gün oynamayabilirsiniz. Veya Her gün 1 Saat ölüm maçı veya poligon çalışabilirsiniz.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
1662558267272.png

sebebi bu bence

Hasan344

80+ Gold
Oynarken çok stres yaparsan ve sinirlenirsen daha kotu oynarsın zaten.

Maykıl

80+ Silver
bendede oyle oldu eskiden 90 fps zor gordugum sistemde arkadasimi boostlarken simdi vs ler disinda hs atamıyorum xd

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu çok fazla oynuyorsanız dinlenmek iyi olabilir. Mesela 1 gün oynamayabilirsiniz. Veya Her gün 1 Saat ölüm maçı veya poligon çalışabilirsiniz.
bu sıralar bağımlı gibi oynuyorum, tamam bugün daha girmem teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

karşıma öyle adamlar geliyorki direkt one tap atıyor elde değil sakin kalmak.

Silinsin

80+ Silver
Bir çok seçenek mevcut ama temel olay şudur hep 20 üstü vurduğunuz da mmr yükselmeye başlıyor çatışma skoru da yüksekse bunla bağlantılı olarak rakipler de rankları aynı olsa bile daha iyi oynayan insanlar oluyor yani seni bir üst ranka hazırlamaya çalışıyor diğer bir seçenekse bilekten kola geçmiş olabilirsiniz yakın da v.b.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
bu sıralar bağımlı gibi oynuyorum, tamam bugün daha girmem teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

karşıma öyle adamlar geliyorki direkt one tap atıyor elde değil sakin kalmak.
Arkadaşlarında dediği gibi çok sinirlendiğin için olabilir o sinir ile sürekli yeni maçlar girersen oynayamazsın. İyi olur dinlenmen bir süre derecesiz felan takılabilirsin takımdakilerin sesi kapat derecesiz zaten rahat rahat oyna.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu aralar oyunda cidden hileler arttı ve bu yüzden bıraktım. CS topluluk sunucularına geçtim hile meselesi çözülene kadar

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Arkadaşlarında dediği gibi çok sinirlendiğin için olabilir o sinir ile sürekli yeni maçlar girersen oynayamazsın. İyi olur dinlenmen bir süre derecesiz felan takılabilirsin takımdakilerin sesi kapat derecesiz zaten rahat rahat oyna.
arada pubg falan oynuyorum bilirsen en zor spray atılan oyun o oyundan sonra valoranta geçince aimim bi değişik oluyordu sonra işte sinirleniyordum nedense hassasiyetim bozulmuş gibiydi düzeltemedim bi türlü.

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
arada PUBG falan oynuyorum bilirsen en zor spray atılan oyun o oyundan sonra valoranta geçince aimim bi değişik oluyordu sonra işte sinirleniyordum nedense hassasiyetim bozulmuş gibiydi düzeltemedim bi türlü.
Pubg ile valorantın spray mantığı çok farklı normaldir aim bozulması.

Hasan344

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,743
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber
Top Bottom