Oyunu çok fazla oynuyorsanız dinlenmek iyi olabilir. Mesela 1 gün oynamayabilirsiniz. Veya Her gün 1 Saat ölüm maçı veya poligon çalışabilirsiniz.Normalde Valorant'da 20 kill üstü alan adamdım şimdi 10 kill'i zor görüyorum derecelide çok sinirleniyorum oyunlarda sebebi nedir, ne yapmalıyım?
bu sıralar bağımlı gibi oynuyorum, tamam bugün daha girmem teşekkürler.Oyunu çok fazla oynuyorsanız dinlenmek iyi olabilir. Mesela 1 gün oynamayabilirsiniz. Veya Her gün 1 Saat ölüm maçı veya poligon çalışabilirsiniz.
karşıma öyle adamlar geliyorki direkt one tap atıyor elde değil sakin kalmak.Alıntıyı görüntüle
sebebi bu bence
karşıma öyle adamlar geliyorki direkt one tap atıyor elde değil sakin kalmak.Oynarken çok stres yaparsan ve sinirlenirsen daha kotu oynarsın zaten.
Arkadaşlarında dediği gibi çok sinirlendiğin için olabilir o sinir ile sürekli yeni maçlar girersen oynayamazsın. İyi olur dinlenmen bir süre derecesiz felan takılabilirsin takımdakilerin sesi kapat derecesiz zaten rahat rahat oyna.bu sıralar bağımlı gibi oynuyorum, tamam bugün daha girmem teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
karşıma öyle adamlar geliyorki direkt one tap atıyor elde değil sakin kalmak.
arada pubg falan oynuyorum bilirsen en zor spray atılan oyun o oyundan sonra valoranta geçince aimim bi değişik oluyordu sonra işte sinirleniyordum nedense hassasiyetim bozulmuş gibiydi düzeltemedim bi türlü.Arkadaşlarında dediği gibi çok sinirlendiğin için olabilir o sinir ile sürekli yeni maçlar girersen oynayamazsın. İyi olur dinlenmen bir süre derecesiz felan takılabilirsin takımdakilerin sesi kapat derecesiz zaten rahat rahat oyna.
Pubg ile valorantın spray mantığı çok farklı normaldir aim bozulması.arada PUBG falan oynuyorum bilirsen en zor spray atılan oyun o oyundan sonra valoranta geçince aimim bi değişik oluyordu sonra işte sinirleniyordum nedense hassasiyetim bozulmuş gibiydi düzeltemedim bi türlü.
O zaman oynamayacaksın.karşıma öyle adamlar geliyorki direkt one tap atıyor elde değil sakin kalmak.