Neler Yeni

Valorant'ta küçük mousepad alanıyla low sens oynanır mı?

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Efe
Arkadaşlar mousepad ve masa alanım aşağıdaki gibi ve oyun için sensim 0.35 800dpi. Ancak mouse hem kablolu olup monitör standının masadan dolayı çok yakın olması beni huzursuz ediyor ve kolumu masaya koyarak oynayamıyorum bu da aimde tutarsızlık yaratıyor. Sizce bu senste oynarken kolun masada olması önemli mi yoksa bu düzen bu hassasiyet için yeterli mi?

(Büyük görünüyor fakat mouse alanı 32cm)

20250121_181252.jpg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkay Aydın
Arkadaşlar mousepad ve masa alanım aşağıdaki gibi ve oyun için sensim 0.35 800dpi. Ancak mouse hem kablolu olup monitör standının masadan dolayı çok yakın olması beni huzursuz ediyor ve kolumu masaya koyarak oynayamıyorum bu da aimde tutarsızlık yaratıyor. Sizce bu senste oynarken kolun masada olması önemli mi yoksa bu düzen bu hassasiyet için yeterli mi?
Foto yok

cah7446

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Bünyamin Ömer Asrın Yelis
800dpi 0.19 oynuyorum aynı sorun bende de var pek etkilemiyo ama geniş alan olsa daha iyi bilek oyuncusuyum bu yüzden kolum masada eğer kolunla çeviriyosan mouseyi kolun masada zor oynarsın

Bartuu

80+ Silver
daha küçük alanda 0.33 800 oynuyom hocam alan konusunda sıkıntı olmuyo ama kaldırıp kaldırıp geri koymam lazım mouse u

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
800dpi 0.19 oynuyorum aynı sorun bende de var pek etkilemiyo ama geniş alan olsa daha iyi bilek oyuncusuyum bu yüzden kolum masada eğer kolunla çeviriyosan mouseyi kolun masada zor oynarsın
Galiba bende daha çok bilekten oynuyorum kolumu masaya koymadığım için ondan zorlanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha küçük alanda 0.33 800 oynuyom hocam alan konusunda sıkıntı olmuyo ama kaldırıp kaldırıp geri koymam lazım mouse u
Arkaya dönmekte veya ani tepkiler vermekte zorlamıyor mu?

Bartuu

80+ Silver

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bilek oynuyorumda kolu masaya koyamıyosan sıkıntı oluyo doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:

180 derece dönülüyoda 360 için kaldırıp koymak lazım mouse u
Evet 180 derece oluyor anca maalsef. Rank neydi bu arada

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Selim
0.26 ile o mouseu her çevirişte klayeye vura vura kırardım. Padi biraz daha sağa kaydırıp alan açman lazım.

Top Bottom