Gl0ve
80+ Bronze
Dahası
Sen kimsinde bana emir kipi kullanıyorsun :d?ya dostum ö yerine ü yazmışım ne boş yapıyosun hala çık konunmdan
Sen kimsinde bana emir kipi kullanıyorsun :d?ya dostum ö yerine ü yazmışım ne boş yapıyosun hala çık konunmdan
Kanka çalmasalar bile hesabın tabiri çaiz ise motor olabilir düşünsenenhesabını sürekli farklı kişilere satıyorlar bunlarda sürekl hesabına giriyor adam akıllı 1 maç bile atamıyorsunNasıl çalıcaklar anlatsana, şifresini değiştiremicek en fazla hesaba girerler.
şifre değiştirme ? maili sende haniKanka çalmasalar bile hesabın tabiri çaiz ise motor olabilir düşünsenenhesabını sürekli farklı kişilere satıyorlar bunlarda sürekl hesabına giriyor adam akıllı 1 maç bile atamıyorsun
Ben şuan risk almamalarını söyleyen bir forum üyesiyim ama saat 20:00'dan sonra süpermen oluyorumsen kimsinde beni daha deminki cümlende aşağlıyorsun
Şifre değiştiririm.Kanka çalmasalar bile hesabın tabiri çaiz ise motor olabilir düşünsenenhesabını sürekli farklı kişilere satıyorlar bunlarda sürekl hesabına giriyor adam akıllı 1 maç bile atamıyorsun
şifre değiştirme ? maili sende hani
Şifre değiştiririm.
Hocam neden hiç bir şey yapmamak varken onla uğraşasın
Veya biri girdi hesaba hile açtı buyur burdan yak
ya yayıncı kendini belli ediyor tweetwrına güncellemelri atıyor kim olduğu belli öyle bişi yapamazlarHocam neden hiç bir şey yapmamak varken onla uğraşasın
Veya biri girdi hesaba hile açtı buyur burdan yak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de özür dilerim@Beter Ali Her neyse kanak boşuna bu kadar uzattık hakaretlerimden dolayı özür dilerim , uygulama yararlı fakat bence riski
"brüh"nerede yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
dfısoı0fı9dufg9dsfjhg gördüm ferhatlar ve küpekler giremez