1-Caps açmaVALORANTTA BİR TÜRLÜ REKABETE DAYALI GİREMİYORUM ŞİMDİ 5 MAÇ DAHA YAP 9 WİN DAHA AL DİYECEKSİNİZ AMA ALDIM EMİNİM ALDIĞIMA AMA HALA AYNI YAZI YAZIYOR BİLEN BİRİSİ YARDIM EDEBİLİRMİ RİCA ETSEM?
2- yarısı derecesiz
3-Napim
1-Caps açmaVALORANTTA BİR TÜRLÜ REKABETE DAYALI GİREMİYORUM ŞİMDİ 5 MAÇ DAHA YAP 9 WİN DAHA AL DİYECEKSİNİZ AMA ALDIM EMİNİM ALDIĞIMA AMA HALA AYNI YAZI YAZIYOR BİLEN BİRİSİ YARDIM EDEBİLİRMİ RİCA ETSEM?
Ya arkadaşlar adam 20 derecesiz oynamış 5 rekabetçi girmeli rankı için siz yanlış anlıyorsunuztoplam kaç tane derecesiz maç yaptın
Derecesizde toplam 20 maç girdikten sonra rekabetçiye girebilirsin. Rankını almak içinde ardından 5 rekabetçi maç girmen lağazım.VALORANTTA BİR TÜRLÜ REKABETE DAYALI GİREMİYORUM ŞİMDİ 5 MAÇ DAHA YAP 9 WİN DAHA AL DİYECEKSİNİZ AMA ALDIM EMİNİM ALDIĞIMA AMA HALA AYNI YAZI YAZIYOR BİLEN BİRİSİ YARDIM EDEBİLİRMİ RİCA ETSEM?
adam 30 maç atmışımdır diyorDerecesizde toplam 20 maç girdikten sonra rekabetçiye girebilirsin. Rankını almak içinde ardından 5 rekabetçi maç girmen lağazım.
evet derecesizdeyim bende rekabetçi kilitli grupta uygun olmayan var diyorvalorantta mısın şuanda
Jarvis-M#0573evet derecesizdeyim bende rekabetçi kilitli grupta uygun olmayan var diyor
attım istekmehmet dc versene bi bakayım hesaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jarvis-M#0573
rankın ne dosutm seninmehmet dc versene bi bakayım hesaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jarvis-M#0573
elmas 3 - immo 1rankın ne dosutm senin
Napim diyip lafı koyunca1-Caps açma
2- yarısı derecesiz
3-Napim
30 maçı rekabetçidemi atmış?adam 30 maç atmışımdır diyor
vayy helaalelmas 3 - immo 1