Neler Yeni

Valorantta rank atlayamıyorum aimim çoğundan iyi olmasına rağmen

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
2500 saate yakın oynamışlığım var ama Silver 3'üm.
Bendeki sorun aimde, taktikte vb. değil. Sadece rank kasmak için uğraşmıyorum :kekw:

Konuyu takipteyim. Hadi bakalım.

meques

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mert
takım kötü geliyorsa yabancı sunucularda girmeyi deneyebilirsin ben genelde öyle giriyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,197
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Valorant'ta aim tabii ki önemli, fakat senin haricinde 9 karakter daha var oyunda, hepsinin kendine özel yetenekleri var. Karşındaki comp çok aim kasmadan bile size oyunu aldırmayabilir.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
2500 saate yakın oynamışlığım var ama Silver 3'üm.
Bendeki sorun aimde, taktikte vb. değil. Sadece rank kasmak için uğraşmıyorum :kekw:

Konuyu takipteyim. Hadi bakalım.
1500 Saatim var en son gold olmaya yakın bıraktım oyunu, pişman değilim.
genç.jpg

ensarmnx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar Köse
Emin olun iyi oynadıktan sonra çıkıyorsunuz. Arkadaşla girmek vs şart değil evet daha kolay oluyor ama şart değil tek başıma silverden immo 3 olmuş biri olarak söylüyorum. İyi oynamak sadece adam vurmak değil oyun bilgisi de önemli aimin iyiyse oyun bilgin yoktur oyun bilgini geliştirmeye bak.

bwNN

80+ Silver
1 pre bulabilirsem micsiz kabul edicek girerim teşekkür ederim

Bir sürü yayıncı ve e spor maçları izliyorum bütün taktikleride uygulamaya çalışıyorum ama tam sonunda demirde kurtulup bari bronz olcam derken kpm 98 85 felan düşüyor :D
Sorun burda bak valorant takım oyunu konuşamadan kazanamazsınız

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
Hepsini yapıyorum bir oynuda bazen 2 3 ace atıyorum
2-3 ace atıyosan en az 30 vurman lazım ve o maçı alman lazım zaten
Bütün demirlerin bahanesi bu zaten ayrıyetten oyuna vakit ayırırsan her türlü rank atlarsın günde 1-2 maç atarak rank atlayamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun burda bak valorant takım oyunu konuşamadan kazanamazsınız
Demirde ya da bronzda konuşmanıza gerek yok çoğu kişi troll ya da toxic bunlarla konuşursanız en küçük şeyde tartışma çıkarıp maçı satıyorlar konuşmadan tek kişi maçı alabilirsiniz

Son düzenleme:

bwNN

80+ Silver
2-3 ace atıyosan en az 30 vurman lazım ve o maçı alman lazım zaten
Bütün demirlerin bahanesi bu zaten ayrıyetten oyuna vakit ayırırsan her türlü rank atlarsın günde 1-2 maç atarak rank atlayamazsın

Demirde ya da bronzda konuşmanıza gerek yok çoğu kişi troll ya da toxic bunlarla konuşursanız en küçük şeyde tartışma çıkarıp maçı satıyorlar konuşmadan tek kişi maçı alabilirsiniz
Kanka o elolarda hiç oynamdığım için bilmiyom valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
FPS geçmiş isteyen bir oyun türü eğer fps geçmişiniz iyiyse genelde bu seviyelerde kalmıyorsunuz mesela ben csde novalarda takılıyordum çünkü rank kasmak pek umrumda değildi öylesine oynuyordum fakat ciddi oynamaya başlayıp hatalarımı aradığım zaman LEM'e kadar çıktığımı fark ettim valorantta da ilk sezonlarda gold plattım daha sonra immo 2'yi gördüm. Yapmanız gereken şeyler oyunu çözebilmek ve skileri doğru kullanmak. Takım olarak haraket etmek önemli olsa da kendi başınıza round kazandıracak hamleler yapabilmeniz lazım. Çünkü bu oyunun derecelisinde troll de var umursamayan da var kavga etmeye giren de var o yüzden diğer insanların sizin oynayışınızı etkilemesine izin vermeyin eğer pcniz kasmıyorsa veya ufak etkilerden bir şey olmaz diyorsanız oyununuzu kaydedin ve kendinizi inceleyin. Ayrıca oyunda illa ki yanlış yaptığınız şeyler vardır bunları dikkatli gözlemleyin 30-40 vurmak her zaman iyi oynadığınız anlamına gelmez takımı baitleyerek de 40 kill alınıyor takımı taşıyarak da.

Mesela neye öldüğünüzü de kontrol edin skye flashı mı yiyorsunuz overpeek'e mi ölüyorsunuz operatöre mi ölüyorsunuz bunlara çözüm bulun. Mesela raze ile alan kontrolü yapmayı öğrenin oynadığınız her karakterin belli başlı görevleri var mesela takımda skye veya sova varken sağ solda köşede pusan adamların kill çıkarmaması lazım yani en kötü bunu sovana veya skye'a tatlı dille anlatman lazım

Ayrıca şöyle bir konum var basit içerikleri baz alıyor ama aslında kritik şeylerden bahsediyorum; https://forum.donanimarsivi.com/kon...sil-rank-atlarim-kendimi-gelistiririm.390020/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom