Neler Yeni

Valorantta rank kasamıyorum.Taktik lazım

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Arkadaşlar rankım demir 3 benden daha kötü oynayan,vs de mağlup ettiğim arkadaşlarım gümüş,altın civarlarında ama ben kasamıyorum.Bir kazanıyorsam 3 kez kaybediyorum bu maçların neredeyse hepsinde mvp oluyorum.Kaybetmemin sebebi de toxic herifler,oynamayı bilmeyen instalock atan veletler,10 lafının 9 u küfür olanlar,trolleyenler ve afk kalanlar yüzünden sizce bunlara nasıl çözüm bulunur yada bana daha kolay rank atlamam için nasıl taktikler,ipuçları verebilirsiz yorumlarınızı bekliyorum.İnternetten çok video izledim araştırdım ama hiçbiri fayda etmedi.
Gerçek rankın Gold olsa takım arkadaşlarına gerek kalmadan çok rahat bir şekilde geçerdin suçu başkasına atmak kolay olduğu için başkasına attığını düşünüyorum kendinde ara sorunu ve kendini geliştirmeye bak MVP olmak da bir şey ifade etmiyor önemli olan düzgün info verip takıma katkı sağlamak

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar rankım demir 3 benden daha kötü oynayan,vs de mağlup ettiğim arkadaşlarım gümüş,altın civarlarında ama ben kasamıyorum.Bir kazanıyorsam 3 kez kaybediyorum bu maçların neredeyse hepsinde mvp oluyorum.Kaybetmemin sebebi de toxic herifler,oynamayı bilmeyen instalock atan veletler,10 lafının 9 u küfür olanlar,trolleyenler ve afk kalanlar yüzünden sizce bunlara nasıl çözüm bulunur yada bana daha kolay rank atlamam için nasıl taktikler,ipuçları verebilirsiz yorumlarınızı bekliyorum.İnternetten çok video izledim araştırdım ama hiçbiri fayda etmedi.
Brom golddan iyiysen demirde kalma imkanın yok çek reynanı vur adamını bak işine

Top Bottom