Neler Yeni

Valorantta Rank çıkamıyorum :(

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Valorantta bence her rank ta aşama vardır 1-2-3 ve has mesela has demirler bunların ne eli ne kolu nede başka bir parçası vardır demir 1 altındadırlar
ben geçen sezon gümüş 2-3 arası oynarım dedim demir 1 im şuanda ve yanımda has demirler var cidden ağlamak istiyorum ben 30 kill alsam ytakım 10 zor alıyor bide hızlı kitlemeleri var adamı çıldırtır sırf çıkayım diye reyna ile tryhard oynuyorum çıksam artık çıkıcam diyorum bronz olunca sahte demir 3 ler (bunlar has demir yine) oyunumun içine ediyorlar birde şey var size oyun yok diyen kanser 3 yaşındaki jojuk ağlamak istiyorum arkadaşlarım plat oldu smurf hesap açtılar onlarlada altın oldu çıkta oynayalım diyorlar ama yok solo oynanmıyor ve bu dc lardaki adamlarla da giriyorum onlarıda denedim alayı has demir maks bronz 1 olmuşum bu sezon geçen sezon gümüştüm ben
antreman yapmam 1 kere olüm maçı girerim 2 kere spike rsh elim ayağım tutar ama takımlar yüzünden kaybediyorum yan çar açıp oynamak istiyorum ama 20 maçda aşırı fazla geliyor :(

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Uygunsuz dil
Sal hikayeli oyun oyna bu ****** çözüm yok

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Valorantta bence her rank ta aşama vardır 1-2-3 ve has mesela has demirler bunların ne eli ne kolu nede başka bir parçası vardır demir 1 altındadırlar
ben geçen sezon gümüş 2-3 arası oynarım dedim demir 1 im şuanda ve yanımda has demirler var cidden ağlamak istiyorum ben 30 kill alsam ytakım 10 zor alıyor bide hızlı kitlemeleri var adamı çıldırtır sırf çıkayım diye reyna ile tryhard oynuyorum çıksam artık çıkıcam diyorum bronz olunca sahte demir 3 ler (bunlar has demir yine) oyunumun içine ediyorlar birde şey var size oyun yok diyen kanser 3 yaşındaki jojuk ağlamak istiyorum arkadaşlarım plat oldu smurf hesap açtılar onlarlada altın oldu çıkta oynayalım diyorlar ama yok solo oynanmıyor ve bu dc lardaki adamlarla da giriyorum onlarıda denedim alayı has demir maks bronz 1 olmuşum bu sezon geçen sezon gümüştüm ben
antreman yapmam 1 kere olüm maçı girerim 2 kere spike rsh elim ayağım tutar ama takımlar yüzünden kaybediyorum yan çar açıp oynamak istiyorum ama 20 maçda aşırı fazla geliyor :(
Hocam yazinin tumunu okumadim fakat soyle tavsiyelerde bulunayim sana;
1- maca girmeden once orta veya zor seviyede botlari vur bir en azindan 15 dakika yap bunu
2- 5 kisi olup ya da en azindan 3-4 kisi olup maclara girmeye calis boylece yanindaki has demirler olmaz
3- zaten sen 30 kill alip 13-5 13/6 yenilsen de oyun seni cok fazla dusurmuyor, yani takim arkadaslarim kotu diye demir1 kaldim demek bahane birazcik. Sen 30 vurmaya devam et oyun seni olman gereken ranka geri goturur. Pes etme dostum :)

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Aynen illa FPS oynicağım diyorsan R6 BF 4 alabilirsin Destiny 2 oynaya bilirsin warframe warface de güzeldir

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ben demir 1'dim sanki karşıya gelenler demir değil de gümüş falan 100 metre öteden vandalla tarayıp öldürüyorlar. Operator olunca zaten zar zor biyerlere gidiyorum direk vuruyorlar zaten operatorle.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR