Neler Yeni

Valorantta sizede çok fazla hile gelmeye başladı mı ?

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet bugün 2 kez görüş hilesi denk geldi karşı takıma.

Stcgl01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Dün bir yayıncı izliyordum immo radyant eloda takımına biri geldi 51 vurdu:))

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Bugün bir oyun gireyim dedim karşıya 1 tane hile geldi.Plat eloda oynuyoruz,adam geçen sezonu demir bitirmiş, bu sezon gelmiş tek atıyor.Ve maçta toplam 55 vurdu.Sizde de arttı mı hile vakaları?

Cs'ye rakip mi geliyor yoksa? .d

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Impe

80+ Silver
Riot bunu düzeltmezse oyunun oyuncu kitlesi bayağı bir düşücek
Duzeltcek merak etme riot yılbaşı tatiline gitmişti o zaman çoğaldı yama gelişine doğru tatili bırakırlar düzeltirken yamada ayin 12sinda 10 gün daha dayanın yani

Bergee

80+ Silver
Ne yazık ki sürekli geliyor ve hile kullanan insanlara hiçbir şey olmuyor! Yayında oynayıp leş gibi oynamama rağmen arada bir iyi oynuyorum 43 kill aldım diye ertesi gün raporlardan ban yemişim ve perma :D Komik her elde hile vardı karşıda ya da bizim takımda çok bariz belli ederek oynuyorlar raporlanmalarına rağmen ban yemiyor spoofer mıdır nedir öyle bir desteği varmış hilenin ban atamıyorlar cihazlarına yeni hesap açıp geliyorlar ben hwid ban yedim saçmalığın ötesi ***** RİOT!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet arttı, fakat riot oyunda fark etmese bile raporlardan sonra banlar ve şahısa DONANIM banı atıyor umarım ki en yakın zamanda bunların önüne geçer aksi takdirde CS den farkı kalmayacaktır.
Hocam donanım banı falan atamıyorlar onlara ben kullanmadığım halde donanım yedim onlar yeni hesap açıp tekrar gelebiliyor spooferları var adilerin!!!

Madness

80+ Silver
Bu seferde bizim takıma geldi.51 vurdu.

Ekler

• 2021-01-04.png
    2021-01-04.png
    1.1 MB · Hit: 26

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Bugün bir oyun gireyim dedim karşıya 1 tane hile geldi.Plat eloda oynuyoruz,adam geçen sezonu demir bitirmiş, bu sezon gelmiş tek atıyor.Ve maçta toplam 55 vurdu.Sizde de arttı mı hile vakaları?
Baya vanguardı şişirmişlerdi zamanında.Şöyle hile sistemi böyle hile sistemi dünyada böylesi yok falan diye.Oyuncu sayısı artınca sistemde patladı otomatikmen.CSye sallıyordu oyunu oynayanlar.Hesaba katmadıkları cs'nin 8 yıldır piyasada olması ve oyuncu sayısının çok fazla olmasıydı.Valorantın oyuncu sayısı çoğalınca o da aynı problemi yaşadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,794
Üyeler
162,558
Son üye
zafersynn
Top Bottom