Impe
80+ Silver
knk adamlar satın alıyor demir hesap onları çıkartıyorIronda nasıl smurf olsun kankilerinden iron hesap falan mı alıyorlar?
knk adamlar satın alıyor demir hesap onları çıkartıyorIronda nasıl smurf olsun kankilerinden iron hesap falan mı alıyorlar?
Bende kötü eloyum yeni başladım 1 hafta oldu .dDostum bahsettiğin elo çok kötü bir elo zaten.Orda vurmayacaksın da nerde vuracaksın ?
Windows Güvenlik Duvarı Yan ÇarıD-dostum vanguard en iyi anti-hack sistemi nerden bildin
Bugün bir oyun gireyim dedim karşıya 1 tane hile geldi.Plat eloda oynuyoruz,adam geçen sezonu demir bitirmiş, bu sezon gelmiş tek atıyor.Ve maçta toplam 55 vurdu.Sizde de arttı mı hile vakaları?
Aynen öyle bir de kendilerini çok iyi oynuyormuş gibi savunmaları yok mu oyundan soğuyorum.Riot bunu düzeltmezse oyunun oyuncu kitlesi bayağı bir düşücek
Duzeltcek merak etme riot yılbaşı tatiline gitmişti o zaman çoğaldı yama gelişine doğru tatili bırakırlar düzeltirken yamada ayin 12sinda 10 gün daha dayanın yaniRiot bunu düzeltmezse oyunun oyuncu kitlesi bayağı bir düşücek
Hocam donanım banı falan atamıyorlar onlara ben kullanmadığım halde donanım yedim onlar yeni hesap açıp tekrar gelebiliyor spooferları var adilerin!!!Evet arttı, fakat riot oyunda fark etmese bile raporlardan sonra banlar ve şahısa DONANIM banı atıyor umarım ki en yakın zamanda bunların önüne geçer aksi takdirde CS den farkı kalmayacaktır.
Baya vanguardı şişirmişlerdi zamanında.Şöyle hile sistemi böyle hile sistemi dünyada böylesi yok falan diye.Oyuncu sayısı artınca sistemde patladı otomatikmen.CSye sallıyordu oyunu oynayanlar.Hesaba katmadıkları cs'nin 8 yıldır piyasada olması ve oyuncu sayısının çok fazla olmasıydı.Valorantın oyuncu sayısı çoğalınca o da aynı problemi yaşadıBugün bir oyun gireyim dedim karşıya 1 tane hile geldi.Plat eloda oynuyoruz,adam geçen sezonu demir bitirmiş, bu sezon gelmiş tek atıyor.Ve maçta toplam 55 vurdu.Sizde de arttı mı hile vakaları?