Mehmet_3117
80+
Dahası
Battel Pass Var Bitti Yani Bügün Gaia Ghost ve Neptün Guardian Alıcam Radiantim yok Ne Yapabilirim
Olm nasıl bir zenginlik var sizde, nasıl bitiyor radyanit puanınız? Bende 1200 küsür var. Ücretsiz alınabilseydi parayla satmazlardı.Battel Pass Var Bitti Yani Bügün Gaia Ghost ve Neptün Guardian Alıcam Radiantim yok Ne Yapabilirim
yani zenginlik değil 5-6 tane silahım varOlm nasıl bir zenginlik var sizde, nasıl bitiyor radyanit puanınız? Bende 1200 küsür var. Ücretsiz alınabilseydi parayla satmazlardı.
1200 mu vay be hocam benim de 20 22 skın olunca bitiyoOlm nasıl bir zenginlik var sizde, nasıl bitiyor radyanit puanınız? Bende 1200 küsür var. Ücretsiz alınabilseydi parayla satmazlardı.
bende 6 skin var ve davamlı oynuyorum oynu ve radyanit yetmiyor1200 mu vay be hocam benim de 20 22 skın olunca bitiyo
aynı şekil benim de 0 radyanit ama bende baya skin var ondan dolayo bitiyor yeni battlepass bekliyicem artık radyanit çok pahalıbende 6 skin var ve davamlı oynuyorum oynu ve radyanit yetmiyor
off sıkıntıaynı şekil benim de 0 radyanit ama bende baya skin var ondan dolayo bitiyor yeni battlepass bekliyicem artık radyanit çok pahalı