alprnkoca99
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
BIOS menüsünde "Security" (Güvenlik) sekmesine geçin. "OS Type" seçeneğini "UEFI" olarak değiştirin. "Güvenli Önyükleme" (Secure Boot) seçeneğini aktif hale getirinOyuna giriyorum kısa bir süre sonra böyle hata verip kapatıyor oyun kendini
Güvenilir bir şey dimi hocam yanlış bir şey yapmayalımBIOS menüsünde "Security" (Güvenlik) sekmesine geçin. "OS Type" seçeneğini "UEFI" olarak değiştirin. "Güvenli Önyükleme" (Secure Boot) seçeneğini aktif hale getirin
Niye yanlış bilgi verelim ki ???Güvenilir bir şey dimi hocam yanlış bir şey yapmayalım
Bende de aynı sorun vardı böyle çözdüm niye yanlış bir şey atayım ?Güvenilir bir şey dimi hocam yanlış bir şey yapmayalım
Hocam OS type'ı Windows uefı mode'a getirdim başka yapılıcak bir şey varmıBIOS menüsünde "Security" (Güvenlik) sekmesine geçin. "OS Type" seçeneğini "UEFI" olarak değiştirin. "Güvenli Önyükleme" (Secure Boot) seçeneğini aktif hale getirin
Hocam biraz titizim kusura bakmayınBende de aynı sorun vardı böyle çözdüm niye yanlış bir şey atayım ?
Secure bootu nasıl aktif edicem onu yapamadımBende de aynı sorun vardı böyle çözdüm niye yanlış bir şey atayım ?
Eyvallah hocam da ben secure bootu aktif edemedimhata bende de vardı bu videoyla çözdüm
Hocam kusura bakmayın çok sağolun sayenizde yaptımNiye yanlış bilgi verelim ki ???