bana da atabilir misin 1000730859arkadaşlık isteği attım
bana da atabilir misin 1000730859arkadaşlık isteği attım
DAVET ATABİLİCEK VAR MI HOCAMLAR ARKADAŞ KODUM: 1000730859
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana da atabilir misin 1000730859
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana da atabilir misin 1000730859
arkadaşlık isteği attımRica etsem banada davet atarmısınız ? Arkadaşlık kodum: 479110742
maç süreleri uzun değil aslında hocam. normal LOL maçı denilebilir gibi geliyor bana.Oyun güzel duruyor ama maç süreleri çok uzun çok sıkıyor.
maç süresinden çok oyun genel anlamda sıkıcı, yani bana yeni bir şey sunmuyor, aynı tarz oyunları zaten görüyorduk; smite, paladins, lol vb. e bunların üstüne bi de sen aynı tarzda oyun çıkarınca oynarken ister istemez sıkılıyorsun. Tabii daha bitirmediler oyunu şuan hala test aşamasında bi de çıkınca bakmak lazım.Oyun güzel duruyor ama maç süreleri çok uzun çok sıkıyor.
Evet, birde oyunun şuan metası tam oluşmamış olduğu için rastgele skill atmaktan başka bir şey yapmıyorum. Belki ben oynayamıyorum ama genel olarak skill leri rastgele boşaltıp öldürüp ölüp diriliyorum ve bunu 30-35 dakika yapmak çok can sıkıcı oluyor. Belki sıkıntı bendedir belki oyun tam olarak çıkınca değişir bir şey diyemem.maç süresinden çok oyun genel anlamda sıkıcı, yani bana yeni bir şey sunmuyor, aynı tarz oyunları zaten görüyorduk; smite, paladins, lol vb. e bunların üstüne bi de sen aynı tarzda oyun çıkarınca oynarken ister istemez sıkılıyorsun. Tabii daha bitirmediler oyunu şuan hala test aşamasında bi de çıkınca bakmak lazım.