Kuyuya su düşüyor sanki değil mi hocamCW sesi degil bu
Kuyuya su düşüyor sanki değil mi hocamCW sesi degil bu
Evet tam olarak böyle zatenKuyuya su düşüyor sanki değil mi hocambenim kulaklarda sorun yok
Yaşayan çoğu kişinin fan kaynaklı oluşmuş sende değil diyorsun hocam hayırlısı olsunEvet tam olarak böyle zatenİşte bu sesle alakalı sorun yaşamış bir kullanıcı ya da bir insan şuraya gelse anlatsa konuyu anlıcam. Firmayla görüştüm kabul etmiyor mesela. Bu Cw diyor. Cw iade almıyorlar zaten.
Hocam Yaşadığınız ili bana yazar mısınız. Eğer benim yaşadığım ildeyseniz şahsen pc yi kucaklayıp yanınıza getirip dinletirim sana. Adım kadar eminim fandan gelmediğine. Çünkü kasanın içerisine kulağımı sokup fanların rulmanlarına dayayınca ses çıkmıyor. Fakat üst plaka kısmında Ekran kartı işlemcisinin olduğu aynı zamanda bobinlerinde bulunduğu kısma kulağımı dayadığım an ses net bir şekilde duyuluyor.Yaşayan çoğu kişinin fan kaynaklı oluşmuş sende değil diyorsun hocam hayırlısı olsun
Size 2 dakika önceki mesajı yazdıktan sonra ALT F4 çekip bütün uygulamaları kapattım ne CW sesi geldi Ne de Tıkırtı sesi. Chromedan tekrar forum donanımı açtım minik bir CW başladı. Ardına 7-8 sekme daha açtım CW+Tıkırtı sesi gelmeye başladı. Yani size daha fazla uzaktan tanımlayacabileceğim sorun bu kadardır hocam. Fanlar olsa Rulmanlardan çıkan ses böyle olmaz. Emin olun. Telefondan gelen tıkırtı sesinden daha az ve daha douyulması zor bir sesYaşayan çoğu kişinin fan kaynaklı oluşmuş sende değil diyorsun hocam hayırlısı olsun
Yok estağfurullah hocam öyledir ona bir şey demiyorum yani internette emsalini bulamadım sizin durumunHocam Yaşadığınız ili bana yazar mısınız. Eğer benim yaşadığım ildeyseniz şahsen pc yi kucaklayıp yanınıza getirip dinletirim sana. Adım kadar eminim fandan gelmediğine. Çünkü kasanın içerisine kulağımı sokup fanların rulmanlarına dayayınca ses çıkmıyor. Fakat üst plaka kısmında Ekran kartı işlemcisinin olduğu aynı zamanda bobinlerinde bulunduğu kısma kulağımı dayadığım an ses net bir şekilde duyuluyor.
Evet enteresan bir durum hocam. Yardımcı olmaya çalışıp zamanınızı ayırdığınız için ayrıca minnetlerimi sunarım. Fakat tekrar tekrar diyorum gerçekten fan sesi değil. Ayrıca şu an kesildi ses hiçbir şekilde ne boşta ne yükte gelmiyor. Pc ilk açıldığında yapıyor ve ara sıra yapıp kesiliyor. Enteresan bir şey açıkçası. Bunu servise göndersen eminim bu ürünü bana geri gönderecekler. Çünkü Takıp test yapacaklar değerlerde sıkıntı yok diyecekler. 14 gün yasal hak var ama kartın fiyatı ortada. Bu işi en temiz halledeceğim yer MSI internet sitesindeki destek butonu. Onlarla iletişime geçip bütün video ve sesleri atarım. Ordan gelecek talimata göre hareket edeceğim. Bu arada tekrar görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Teklifim hala geçerli hocam. Cidden eğer aynı ildeysek kucaklayıp getiririm size kulağınızı dayar dinlersinizYok estağfurullah hocam öyledir ona bir şey demiyorum yani internette emsalini bulamadım sizin durumun
fanların rulmanlarından geliyor galiba o ses..Kuyuya su düşüyor sanki değil mi hocambenim kulaklarda sorun yok
Bende öyle düşündüm fan yuvası gibi geldi ama o bölgeden gelmiyor dedi arkadaş ilginç bir durumfanların rulmanlarından geliyor galiba o ses..
sen birazda video cekerken ses cıkartmıssın ama bir ugultu var fanlardan cıkan bir ses başka bir şey degil..Bende öyle düşündüm fan yuvası gibi geldi ama o bölgeden gelmiyor dedi arkadaş ilginç bir durum![]()
Videoyu çeken benim hocamsen birazda video cekerken ses cıkartmıssın ama bir ugultu var fanlardan cıkan bir ses başka bir şey degil..
Kuyuya su düşüyor sanki değil mi hocambenim kulaklarda sorun yok
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Bu bir ben bilmiştim cevabı değil. Sadece bu tarz şeyleri çevrenizde yaşayanda olursa en azından fikir sahibi olalım mesajıdır. Çünkü bazı yanlıl bildiğimiz şeyler doğru çıkabiliyor. Bu bir net coil whine çeşidi. 2 günlük araştırmam reddite bir kullanıcı ile özelden yazışmam ile son buldu. Kullanıcı bana nvidia resmi forumunda bu sorunu yaşayan bir arkadaşın konusunu attı. Ve enteresan ki o arkadaşta Türksen birazda video cekerken ses cıkartmıssın ama bir ugultu var fanlardan cıkan bir ses başka bir şey degil..