Neler Yeni

Vanguard Nedir? - Oyunuma Hile Gelsin İstiyorum!

Oynayanlar! Son Zamanlarda Hile Sonrası Bu Ekranı Görüyor Musunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    60

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Ben hiç o ekranı gçrmedim ama bir kere gelmişti sanırım

DeoNade

80+ Bronze
Sezonu Plat3 olarak bitirdim. Yerleştirme maçlarımda sadece 2 oyun kazanabildim ve Gümüş3 olarak başladım. Şuana kadar her oyunuma hile geldiğine yemin edebilirim. Neden mi? Her maç Jett yada Reyna seçimi yapanların 30-40 vurması. Hadi tamam smurf diyelim. Ses vermediğim halde gelip zıplayarak vurması. Orta alandan 3 kişiye aynı anda hs atması filan hep bu senaryoları yaşadım.

Bu hile sistemi kesinlikle çalışmıyor çok fazla elo boost site reklamları ki bu adamlar kesin hile ile hesapları kasıyorlar ve 3 5 hesap aynı anda kasıyorlar.

3 4 tane videom var bunu kanıtlayan hala bilet atmadım sonuç nereye varacak onu bekliyorum..

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

reyna körü bi yerden sonra vermiyor zaten mesela bınd a haven ve ascent mid ikisindede reyna körü tutana kadar gitmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

He olabilir valla bende çoğunlukla one tap atıyorum cs:go oynayan biri için valorant minecraft gibi bir oyun açıkçası hatta bir şey söylemek gerekirse zula>valorant yani :D Adam zıplayarak one tap atıyor mesela valorantta hayatımda gördüğüm en saçma olay bu :D :D

Sorry sonuna doğru görmedim

some bronz elo problems

Phenoma

80+ Silver
Evet başlık yanlış değil.
Ama VALORANT'ta girdiğim maça hile denk gelsin istiyorum.

Eveet günlük Clickbait dozumuzu da aldığımıza göre hadi bakalım başlıyoruz.

Vanguard Nedir?

Riot Games'in özel oyun güvenlik yazılımı Riot Vanguard, oyunlarımızın rekabet bütünlüğünde mümkün olan en yüksek düzeye ulaşabilmemiz için tasarlandı. Riot Vanguard, VALORANT etkinken çalışan bir istemciden ve kernel modu sürücüsü kullanımından oluşuyor.

Vanguard, kernel modu sürücüsü kullandığı için sistemin en uç noktasına kadar erişebiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Buradaki halkaların altlarında yazanlar neyin ne kadar sisteme gömülü olduğunu gösteriyor.
Kernel, bizim anlayacağımız dilde çekirdek içerisindeki görevleri bile tarayabiliyor. Yani ebesinin öhmöhm kadar ulaşabiliyor.

Normalde Vanguard'ın sisteme bu kadar erişimi varken hileleri kolayca engellemesi lazımdı ancak 2.0 Yaması gelene kadar birçok kullanıcı hilelerle yüzleşmek zorunda kaldı.

Ve 2.0 Yamasından sonra Riot TR Yetkililerinden olan Lothlorien'e (Oğuz) Twitch yayınında bir soru sordum.

Kendisine "Vanguard Bilinen Hileleri Neden Algılayamıyor" Dediğimde Şöyle bir cevap aldım.

Sonrasında "acaba doğru mu söylüyor" diyerekten VALORANT TR Discord sunucusundaki kişilere "Hile denk geldiğinde bu ekranı görüyor musunuz" diye sordum ve birçok kişinin bu ekranı artık görmeye başlamış.
Ekran:
Alıntıyı görüntüle

Kısacası yeni yama/lar ile biraz daha güçlendirilmiş sanırsam.

Peki bunun konu başlığıyla ne ilgisi mi var?
Bundan sonra tüm maçları Istanbul'dan gireceğim ki artık şu ekranı ben de görebileyim.

Bugün sizlerle Riot'un Vanguard hile tespit sistemini konuştuk. Konuyu okuduğunuz için teşekkürler.
Oyuna hile gelmesi fantezisi.

Boş konu değildir.
Bana geliyordu oyunu bıraktığımda ama şu an ne durumda bilmiyorum

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
2 kere oyunda denk geldim verdiğim raporlardanda 3 kere raporlanan kullanıcı banlandı vs şeklinde teşekkür postası aldım yeni yamadada hiç gelmiyor hile

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
2 kere oyunda denk geldim verdiğim raporlardanda 3 kere raporlanan kullanıcı banlandı vs şeklinde teşekkür postası aldım yeni yamadada hiç gelmiyor hile
Öyle bir e-posta mı var?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Öyle bir e-posta mı var?
eğer raporladığıın oyuncu hileden vs perma yerse geliyor
silmiştim baya önce geldi ama kırmızı ekran da valorantı daha iyi bir yer haline getirmemize yardım ettiğin için teşekkürler
yazıyor aşağıdada raporladıdğın oyuncu banlandı tarzında bilgi veriyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
eğer raporladığıın oyuncu hileden vs perma yerse geliyor
silmiştim baya önce geldi ama kırmızı ekran da valorantı daha iyi bir yer haline getirmemize yardım ettiğin için teşekkürler
yazıyor aşağıdada raporladıdğın oyuncu banlandı tarzında bilgi veriyor
Bi görseli var mı merak ettim.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

VorleN

80+ Silver
Hocam onu bunu boşverin de ttnetten 100 downlad 7 upload nasıl alıyorsunuz kaç tl ödüyorsunuz 300 TL falan herhalde ben 27 download 6 upload a 115 TL ödüyorum şuan (24download 4 upload sınırsız internet paketi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,423
Üyeler
167,840
Son üye
mysteriousboy
Top Bottom