Bunların özünde var bu işlerine gelene tamamlar işlerine gelmeyince ağlıyorlar . Neyse ya sen de uğraşma laftan anlamayan çoluk çocuğa laf anlatmak çok zor.hakem FB yanlısı olunca bir sıkıntı yok ama
Keşke Sadece Hakem FB Yanlısı Olsahakem FB yanlısı olunca bir sıkıntı yok ama
Genelleme olarak desen normal konuştugumuz gibi derdin. Senin yaptıgın genelleme degil olmayan bir sey uzerinden dalga gecmeye calismakSadece genelleme olarak dedim merak etme reiz
AlınanaKime dedin anlamadım çözemedim
Kısaca acizlikGenelleme olarak desen normal konuştugumuz gibi derdin. Senin yaptıgın genelleme degil olmayan bir sey uzerinden dalga gecmeye calismak
Allah'ım Sen Futbol Cahillerine Yardım EtYA bi yürü allahını seversen ya he tff bizle aynen
Senin bilgin bu kadar mı? 7 senedir şamp. olamayan takım konuşmasınbu fb liler neyin üstünlüğünü kanıtlamak istiyor anlamıyorum
gs den ne olarak daha önde hangi kupası daha fazla 7 yıldır sampiyon olamayan takım konuşmasın
Biz eylem yapmadıkmı tff önünde. Neyin cahiiliği acaba? Asmadık mı bayrağı tff önüne neyin kafasıAllah'ım Sen Futbol Cahillerine Yardım Et
aynen kardeşim bu kadar istersen daha konuşurum ama siziz üzmek istemem bu ne ya her şey hakem var şu bu bahane atmaktan vazgeçin artıkSenin bilgin bu kadar mı? 7 senedir şamp. olamayan takım konuşmasın