Bu tür dosyaları kurtarmak aşırı zor. Belli başlı kırabilen uygulamalar vardır belki ama hepsini kırması bile imkansız. Genellikle BTC karşılığında programı size verirler.Bilgisayarıma bir virüs girmişti ve bu virüs tüm dosyaların .mp3 'ü mesela .sspq yaptı ve şuan tüm dosyaların kısaltması bu şekilde format dışında bir çözümüAlıntıyı görüntüle olan varsa yazarsa sevinirim
herhangi bir mp3 dosyasına sağ tıkla birlikte aç'a bas, başka bir uygulama seç 'e bas sonra ordan mp3 dosyalarını açmak için her zaman bunu kullana bas ve ordan istediğin bir oynatıcıyı seçBilgisayarıma bir virüs girmişti ve bu virüs tüm dosyaların .mp3 'ü mesela .sspq yaptı ve şuan tüm dosyaların kısaltması bu şekilde format dışında bir çözümüAlıntıyı görüntüle olan varsa yazarsa sevinirim
Arkadaşın her şeyi aynı sadece onlar değil VE bu bir virüs söyleyeyim dedim.herhangi bir mp3 dosyasına sağ tıkla birlikte aç'a bas, başka bir uygulama seç 'e bas sonra ordan mp3 dosyalarını açmak için her zaman bunu kullana bas ve ordan istediğin bir oynatıcıyı seç
Post automatically merged:
diğer not defteri için de bunları deneyebilirsiniz
bilemedim ve sanırsam korsan sitelerini kullanıyorsun yani format atsan bile yine aynı olayı yaşaman çok olasıArkadaşın her şeyi aynı sadece onlar değil VE bu bir virüs söyleyeyim dedim.
Windows media player felan hepsi sspq
Bana ne öneriyorsunbilemedim ve sanırsam korsan sitelerini kullanıyorsun yani format atsan bile yine aynı olayı yaşaman çok olası