Varsayılan programları nasıl sıfırlarım?

Eren-

80+
Reaksiyon skoru
7
Bilgisayarıma bir virüs girmişti ve bu virüs tüm dosyaların .mp3 'ü mesela .sspq yaptı ve şuan tüm dosyaların kısaltması bu şekilde format dışında bir çözümü
y.PNG
olan varsa yazarsa sevinirim

Bilgisayarıma bir virüs girmişti ve bu virüs tüm dosyaların .mp3 'ü mesela .sspq yaptı ve şuan tüm dosyaların kısaltması bu şekilde format dışında bir çözümüAlıntıyı görüntüle olan varsa yazarsa sevinirim
Bu tür dosyaları kurtarmak aşırı zor. Belli başlı kırabilen uygulamalar vardır belki ama hepsini kırması bile imkansız. Genellikle BTC karşılığında programı size verirler.

Bilgisayarıma bir virüs girmişti ve bu virüs tüm dosyaların .mp3 'ü mesela .sspq yaptı ve şuan tüm dosyaların kısaltması bu şekilde format dışında bir çözümüAlıntıyı görüntüle olan varsa yazarsa sevinirim
herhangi bir mp3 dosyasına sağ tıkla birlikte aç'a bas, başka bir uygulama seç 'e bas sonra ordan mp3 dosyalarını açmak için her zaman bunu kullana bas ve ordan istediğin bir oynatıcıyı seç
Post automatically merged:

diğer not defteri için de bunları deneyebilirsiniz

herhangi bir mp3 dosyasına sağ tıkla birlikte aç'a bas, başka bir uygulama seç 'e bas sonra ordan mp3 dosyalarını açmak için her zaman bunu kullana bas ve ordan istediğin bir oynatıcıyı seç

diğer not defteri için de bunları deneyebilirsiniz
Arkadaşın her şeyi aynı sadece onlar değil VE bu bir virüs söyleyeyim dedim.
Windows media player felan hepsi sspq

Tam olarak olay şöyle oldu bi siteden film indiriyodum işte reklamı geçten sonra direkt indirir ya meğrese reklamı geçtikten sonra indirilen virüsmüş bende onu açtım film zannedip şimdi galiba tek çözüm format gibi

Ya galiba virüsü temizlediğim için sonradan indirdiğim dosyalar normal işlevinde çalışıyor ancak benim için önemli olan eskilerdi :kekw:
Eskileride birlikte aç yaptığımda sesleri bozuk geliyor:kekw::kekw::kekw::kekw:

ghdgWDWA.PNG

Virüsü silmeden önce böyle bi text oluşuyodu ikide bir

Son düzenleme:
Malesef şuanlık tek çözüm format gibi format atmayı öğrenmeye başlıyım en iyisi nede olsa geleceğin bilgisayar mühendisi olacağım:kappa:

Geri