🔥İndirim Vasagle Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Dar Ofis Masası, 100X50X75 cm 1500₺

Bunu almak yerine ceramical 160x60 alın daha iyi. Daha dün kurulumunu yaptım 6-7k lık masalara taş çıkartır.

Kuponla 1.899tl ye geliyor

Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Ceviz

IMG_3466.webp

Hocam 1 tane 24 inch bi tane 19 inch monitör var kasayı da yanına koyarsam sığar mı sizce? Monitörü ayağında kollanıyorum kol vb bişi yok

Sallanma durumu nasıl?
Direkt 0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ikisi arasında hangisini önerirsiniz? Sallanma yapıyorlar mı?
Ceramical ürününü kullanıyorum. Vidaları tam sıkarsanız 0 sallanma

Hocam 1 tane 24 inch bi tane 19 inch monitör var kasayı da yanına koyarsam sığar mı sizce? Monitörü ayağında kollanıyorum kol vb bişi yok
Benim attığıma bakabilirsiniz. 2 değil 5 tane sığar

Direkt 0

Ceramical ürününü kullanıyorum. Vidaları tam sıkarsanız 0 sallanma

Benim attığıma bakabilirsiniz. 2 değil 5 tane sığar
o zaman senin attığından çekiyoruz hocam

o zaman senin attığından çekiyoruz hocam
Hocam sallanmama tüyosu şöyle, plastik parçaları geçirirken sıfıra sıfır girdiğinden emin olun. Bütün masayı görselde anlatıldığı gibi komple geçirip vidalamayın. Her parçayı geçirdikten sonra iyice vidalayın. En son masayı profillere sabitlerken deliği tam tutacak şekilde profili zorlayın esneterek vidaları oturtun. En sonda bütün vidaları tekrar sıkın.

Hocam sallanmama tüyosu şöyle, plastik parçaları geçirirken sıfıra sıfır girdiğinden emin olun. Bütün masayı görselde anlatıldığı gibi komple geçirip vidalamayın. Her parçayı geçirdikten sonra iyice vidalayın. En son masayı profillere sabitlerken deliği tam tutacak şekilde profili zorlayın esneterek vidaları oturtun. En sonda bütün vidaları tekrar sıkın.
Hocam şimdi baktım 25 kg diyor kapasiteye 2 monitör ,kasa ve masamın üstü çok dağınık onların da ağırlığını düşünürsek kapasite yeterli olur mu

Aynı masayı kullanıyorum. Durduğu yerde tabii ki sallanmıyor fakat biraz ittirmeyle, üzerinde ağırlık varsa, sallanıyor.

Hocam şimdi baktım 25 kg diyor kapasiteye 2 monitör ,kasa ve masamın üstü çok dağınık onların da ağırlığını düşünürsek kapasite yeterli olur mu
Yeterli olur. 2 adet 27 inç monitör var kolla birlikte ve bilgisayar kasası da masanın üstünde sıkıntım yok. Masadan çok memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri