Baran Muti
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
sığar ama ekstra bir alanın olmaz ama monitörün ayaklı mı yoksa tripodlu mu ayaklı ise alanın cok kısılı olurBunun üstüne kasa 27 inch monitör mousepad klavye sığarmı?
sığar ama ekstra bir alanın olmaz ama monitörün ayaklı mı yoksa tripodlu mu ayaklı ise alanın cok kısılı olurBunun üstüne kasa 27 inch monitör mousepad klavye sığarmı?
Kullanıcı olarak söylüyorum hocamyorumlarda öyle dememişler ama
alınır mı? şuda var l yapacam
Sığmaz hocamBunun üstüne kasa 27 inch monitör mousepad klavye sığarmı?
4 yıldır kullanıyorum kanka bende aynı şekildebu attığın fotodakini şu anda kullanıyorum. en ufak dokunuşta bile sallanıyor. haberin olsun
çok pahalı oluyor öyledebunun direkt L si vardı geçenlerde, L yapıcaksan ayrı ayrı rahatsız eder, tek almalısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vasagle Masa, L Şekilli Bilgisayar Masası, 2 Raflı Köşe Masası, Ofis ve Oyun Masası, Endüstriyel Tasarım, Vintage Kahverengi - Siyah LWD72X : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Vasagle Masa, L Şekilli Bilgisayar Masası, 2 Raflı Köşe Masası, Ofis ve Oyun Masası, Endüstriyel Tasarım, Vintage Kahverengi - Siyah LWD72X : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Dell G2724d ayak tek ayak ama baya büyüksığar ama ekstra bir alanın olmaz ama monitörün ayaklı mı yoksa tripodlu mu ayaklı ise alanın cok kısılı olur