🔥İndirim Vasagle Çalışma Masası, Bilgisayar Masası 999,00TL

Arkadaşlar 50cm derinliğe 27 inc monitör sığar diyenler neyin kafasını yaşıyor . itiş kakış bilgisayar mı kullanılır . minimum 60cm derinliği olsun alacağınız masanın .

bu attığın fotodakini şu anda kullanıyorum. en ufak dokunuşta bile sallanıyor. haberin olsun
4 yıldır kullanıyorum kanka bende aynı şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun direkt L si vardı geçenlerde, L yapıcaksan ayrı ayrı rahatsız eder, tek almalısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok pahalı oluyor öylede

Benim masada 55-60 cm arası derinlik var ve zar sığıyorum. Ayrıca bu tarz masa almayın. Bir zaman sonra sallanmaya başlıyor. Şuan bu yazıyı yazarken bile monitör fena titriyor delirmemek elde değil.

50cm masaya 27' sığar sıkıntı yok ama yer kalmıyor. Kol takarsan monitör 0cm kaplayacağı için öyle çözebilirsin.

Bende imzadaki sistem var kasayı masa altına koyup kullanıyorum 19.5 inç monitör var yeterli gelir mi

Bu masayı 2 hafta kadar önce aldım derinliği 50cm pc masası olarak çok dar.Yalnızca dizüstü amaçlı kullanabilirsiniz.Masa kaliteli güzel.Bu arada ben 1500 e aldım şimdi 1000 e düşürmüşler kazık yemişiz yani.Eskiden aldığımız ürün daha düşük fiyatlı satılınca amazon aradaki farkı öderdi artık yok sanırım bu uygulama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,997
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri