Neler Yeni

Vatan 11.11 indirimleri günlüğü

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Belki değil, bizzat kendim yaşayan biri olarak öyle olduğunu biliyorum. Hiç mi alışveriş yapmadın daha önce internetten? Bak bakalım mail üzerinden sana gönderilen faturalara kargoya verilen günün mü tarihi yazılı yoksa sipariş verdiğin günün mü? Fatura kargoya verilirken düzenlenir.
Hocam genelde çok alışveris yapmıyorum internetten ama yurt dışındayken 1-2 alışverişim oldu internetten dekont gibi düşünün sistem otomatik olarak oluşturuyordu zaten
(yani olması gerekende bu yani ödemeden sonra isim soyisim falan bilgisi doldurup önünüze koyması gerekiyor sistemin)

-Ayrıca hocam cidden meraktan soruyorum pp'niz deki kızın olayı ney? Yani farklı forumda olsun sosyal medyada olsun bi kaç kez denk geldim yani ne bilim şimdi Minecraft kostümlü NPC kedi vs. olsa anlayacam ama öylede değil yani bir olayı faln mı var?? Genelde bu tarz kopyalanan pp'lerin bir olayı vardır

Salihcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salihcan balkaya
Montajsız sistemi vatan parça parça mı gönderiyor bilgisi olan var mı? 7500f+4060ti lı sistemi aldım montajsız hızlı gelsin diye sadece ramleri göndermişler şu an :D

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sercan Güre
Montajsız sistemi vatan parça parça mı gönderiyor bilgisi olan var mı? 7500f+4060ti lı sistemi aldım montajsız hızlı gelsin diye sadece ramleri göndermişler şu an :D
sadece ram gönderdiklerini nasıl anladın bana da 2 mail geldi kargo için

Salihcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salihcan balkaya
sadece ram gönderdiklerini nasıl anladın bana da 2 mail geldi kargo için
ben kasa kutusu beklerken ufacık kutu geldi açtım baktım ram var sadece ( faturayıda sadece ram olarak göndermişler). Acaba parça parça mı gelecek yoksa diğer kargo hepsini içeriyor mu bekleyip görcem

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ertan
Beyler iki adet sistem almıştım vatanın 11.11 indirimlerinden birini direk aldığım fiyata satıyorum bugün geldi kurulumu Windows 11 kurulum her şey yapıldı. Ultra sessiz çalışan bir sistemdir.
Bu sistem 25.999 almıştım aynı fiyata gel al. Konum İstanbul Anadolu yakası kartal.

Sarı siteye üstüne koyup üç kuruş için milletin ahını almak istemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,419
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom