Neler Yeni

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
bende 4060 dual 5600 veya 12400f bekliyorum 20K düşerse çekicem hemen. (konu yukarı çııksın diye yazıyorum)

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
eraydd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende 4060 dual 5600 veya 12400f bekliyorum 20K düşerse çekicem hemen. (konu yukarı çııksın diye yazıyorum)
Hocam saat belli değil sanırım. İnstagram'dan bildirimleri açtım umarım sistemler düştüğü gibi instagram'dan duyuru geçerler.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem
Evet sayaç eklemişler zaten instagram hikayeye saat 11.11 gösteriyor
Sizce sadece Vatan'a mi özel yoksa bütün firmalar o saatte mi yayınlar. Almak istediğim sistem hala aynı fiyatta beklesem mi beklemesem mi bilemedim.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Sizce sadece Vatan'a mi özel yoksa bütün firmalar o saatte mi yayınlar. Almak istediğim sistem hala aynı fiyatta beklesem mi beklemesem mi bilemedim.
Ah hocam ah bir sistem nasip olmadı size, umarım yarın alabilirsiniz :). Aklınızda ki sistem hangisiydi ?

Sycl1299

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Soner Yücel
Diğer firmalar için bilgim yok hocam yanlış yönlendirmek istemem almak istediğiniz sistemin stoğunu kontrol etme imkanınız var ise kontrol edin bitecek gibi değilse bekleyin

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem
Ah hocam ah bir sistem nasip olmadı size, umarım yarın alabilirsiniz :). Aklınızda ki sistem hangisiydi ?
Valla hocam alamadım bir türlü, pc hocası espor rtx 4070 tis. Vatan adam akilli bir şey çıkarır mı acaba ya da çıkarsa alabilir miyim stok sayısı çok az millet kapar herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer firmalar için bilgim yok hocam yanlış yönlendirmek istemem almak istediğiniz sistemin stoğunu kontrol etme imkanınız var ise kontrol edin bitecek gibi değilse bekleyin
Göremiyorum fakat 4 gün içinde ram ve işlemci stoğu bitti başka markalar ile değişti ve zam geldi

Sycl1299

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Soner Yücel
Valla hocam alamadım bir türlü, pc hocası espor rtx 4070 tis. Vatan adam akilli bir şey çıkarır mı acaba ya da çıkarsa alabilir miyim stok sayısı çok az millet kapar herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göremiyorum fakat 4 gün içinde ram ve işlemci stoğu bitti başka markalar ile değişti ve zam geldi
Yani zaten ram işlemci değişip zam gelmiş şimdi vatan sistemlerini beklediği için herkes sizin sistemin stoğu bitmez diye düşünüyorum ama vatanda genelde gigabyte zotac gibi sistemler kuruyor onu göz önüne alarak karar verin siz tam arada kalmışsınız herhangi bir yöne doğru etkilemek istemem hayırlısı neyse o olsun

Top Bottom