26k bütçem var. yarın vatan R5 7500F-4060'lı bi sistemi koyar ve ben de alırım diye düşünüyorum ama sınırlı sayıda stok olacağı için sistemler saat kaç gibi düşer sizce?
Muhtemelen herkes yararlansın diye akşam saatlerinde olabilir. Ama siz gene de kontrol edin her saat belli olmaz.
26k bütçem var. yarın vatan R5 7500F-4060'lı bi sistemi koyar ve ben de alırım diye düşünüyorum ama sınırlı sayıda stok olacağı için sistemler saat kaç gibi düşer sizce?
Hocam saat belli değil sanırım. İnstagram'dan bildirimleri açtım umarım sistemler düştüğü gibi instagram'dan duyuru geçerler.bende 4060 dual 5600 veya 12400f bekliyorum 20K düşerse çekicem hemen. (konu yukarı çııksın diye yazıyorum)
saat 11.11'de sanırımHocam saat belli değil sanırım. İnstagram'dan bildirimleri açtım umarım sistemler düştüğü gibi instagram'dan duyuru geçerler.
Bütçeniz ne kadar hocam ? Şu soruyu da sormam lazım illa Nvidia mı olmalı ekran kartınız ?bir 7500f 4060/ti falan gelsede kurtulsak artık
Evet sayaç eklemişler zaten instagram hikayeye saat 11.11 gösteriyorsaat 11.11'de sanırım
Sizce sadece Vatan'a mi özel yoksa bütün firmalar o saatte mi yayınlar. Almak istediğim sistem hala aynı fiyatta beklesem mi beklemesem mi bilemedim.Evet sayaç eklemişler zaten instagram hikayeye saat 11.11 gösteriyor
Ah hocam ah bir sistem nasip olmadı size, umarım yarın alabilirsiniz . Aklınızda ki sistem hangisiydi ?Sizce sadece Vatan'a mi özel yoksa bütün firmalar o saatte mi yayınlar. Almak istediğim sistem hala aynı fiyatta beklesem mi beklemesem mi bilemedim.
Diğer firmalar için bilgim yok hocam yanlış yönlendirmek istemem almak istediğiniz sistemin stoğunu kontrol etme imkanınız var ise kontrol edin bitecek gibi değilse bekleyinSizce sadece Vatan'a mi özel yoksa bütün firmalar o saatte mi yayınlar. Almak istediğim sistem hala aynı fiyatta beklesem mi beklemesem mi bilemedim.
Valla hocam alamadım bir türlü, pc hocası espor rtx 4070 tis. Vatan adam akilli bir şey çıkarır mı acaba ya da çıkarsa alabilir miyim stok sayısı çok az millet kapar herhaldeAh hocam ah bir sistem nasip olmadı size, umarım yarın alabilirsiniz . Aklınızda ki sistem hangisiydi ?
Göremiyorum fakat 4 gün içinde ram ve işlemci stoğu bitti başka markalar ile değişti ve zam geldiDiğer firmalar için bilgim yok hocam yanlış yönlendirmek istemem almak istediğiniz sistemin stoğunu kontrol etme imkanınız var ise kontrol edin bitecek gibi değilse bekleyin
Yani zaten ram işlemci değişip zam gelmiş şimdi vatan sistemlerini beklediği için herkes sizin sistemin stoğu bitmez diye düşünüyorum ama vatanda genelde gigabyte zotac gibi sistemler kuruyor onu göz önüne alarak karar verin siz tam arada kalmışsınız herhangi bir yöne doğru etkilemek istemem hayırlısı neyse o olsunValla hocam alamadım bir türlü, pc hocası espor rtx 4070 tis. Vatan adam akilli bir şey çıkarır mı acaba ya da çıkarsa alabilir miyim stok sayısı çok az millet kapar herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Göremiyorum fakat 4 gün içinde ram ve işlemci stoğu bitti başka markalar ile değişti ve zam geldi