Iyi yapmisssiniz hayirli olsunAçardı mutlaka hocam da 12400F daha üst düzey performans vereceği için, CS:GO'da CPU önemli olduğu için özellikle tercih ettim.
Kesinlikle hocam, oyunların istediği sistemleri görüyoruz. i3 12. nesil olsa bile bir yere kadar götürür 12400F üst düzey hiç pişman değilim.Bende aynı yükseltmeyi yaparak aldım. Herkes gereksiz i3 de yeterli diyor ama. İlerde 3070ti- 3080 e kadar destekleyecek bir işlemcin var dostum.
Ayrıca işlemci değiştirmek çok külfetli iş. Almışken bir defa alınıyor.Kesinlikle hocam, oyunların istediği sistemleri görüyoruz. i3 12. nesil olsa bile bir yere kadar götürür 12400F üst düzey hiç pişman değilim.
2k mı 1080p mi oynayacaksınızKesinlikle sizin gibi düşünerek aldım, stok soğutucu umarım yeterli olur o biraz korkutuyor.
1080P hocam.2k mı 1080p mi oynayacaksınız
Hocam dolar bu kadar yukarıdayken ve faiz indirilirken hiç zannetmiyorum.işlemci den agırlıklı oyunlarda i5 12400f en kralı hayırlı olsun hacı bu fiyata zor zaten dolar olmuş 19 TL ha belki malum parti ötv kdv indirimini söz verdigi gibi 28 ekimde açıklarsa o zaman daha ucuzada alınabilir belli olmaz vatan pc bi anda 500 stoklu bu fiyata bişeyler yapması şşüphelendirmiyorda degil
1080p de stok fan yetmeyebilir. Benim monitör 2k. 2k da işlemciye daha az yük bindiğinden bana yeter diye düşündüm1080P hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam dolar bu kadar yukarıdayken ve faiz indirilirken hiç zannetmiyorum.
Bence rtx 2060 ı satıp 2.elden rx 6600XT veya rx 6600 al bence.Arkadaşlar 9000 TL olan sistemi özelleştirip geleceğe yönelik olması ve 1080P kullanacağım için 12400F yaparak aldım sizce h.o. mu g.o. mu?