🔥İndirim Vatan %15 İndirim Aktif!

Alınır mı yoksa Kasım indirimlerini beklemeli miyim?
Bu paraya 9070 xt pulse var bro. O alinir tabi ki. 5070 ten cok cok ustun bir kart. Kaldi ki incehesap gaming gecesinde gigabyte 9070 xt 31 binden bitmis. Cok enteresan. Vatanda 29 bine pulse, 33 bine nitro+ var. Gigabyte yi 31 bine kimler aldi cok merak ediyorum acikcasi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece bu gece için mi geçerli acaba?
Yaklasik 2 haftadir her aksam 10 da bu indirim uygulaniyor. Sanirim stok eritiyorlar. Risk almak istemiyorsaniz benim gibi yapin. Ben aldim bir tane 9070 xt nitro+. Kutusunu acmadim. Kasimda duzgun indirim gormezsem takip kullanirim. Daha da duserse elimdekini iade edip ucuz olani alirim. Risk sifir :)

Bu paraya 9070 xt pulse var bro. O alinir tabi ki. 5070 ten cok cok ustun bir kart. Kaldi ki incehesap gaming gecesinde gigabyte 9070 xt 31 binden bitmis. Cok enteresan. Vatanda 29 bine pulse, 33 bine nitro+ var. Gigabyte yi 31 bine kimler aldi cok merak ediyorum acikcasi

Yaklasik 2 haftadir her aksam 10 da bu indirim uygulaniyor. Sanirim stok eritiyorlar. Risk almak istemiyorsaniz benim gibi yapin. Ben aldim bir tane 9070 xt nitro+. Kutusunu acmadim. Kasimda duzgun indirim gormezsem takip kullanirim. Daha da duserse elimdekini iade edip ucuz olani alirim. Risk sifir :)
Tam benim düşündüğüm planı uygulamışsınız bende nitro+ çekip dizene kadar kutusunu açmam daha iyisi gelene kadar diye plan yapıyordum :)
psu ile kasa ne kullancaksınız nitroda.

Alınır mı yoksa Kasım indirimlerini beklemeli miyim?
Kasım indirimlerı bu kadar düşcegini sanmıyorum.
Adamlar 9060xt 16bine 5060ti 20bin 9070xt 29.400 veriyor 10 gündür dip sevilerde.

Tam benim düşündüğüm planı uygulamışsınız bende nitro+ çekip dizene kadar kutusunu açmam daha iyisi gelene kadar diye plan yapıyordum :)
psu ile kasa ne kullancaksınız nitroda.

Kasım indirimlerı bu kadar düşcegini sanmıyorum.
Adamlar 9060xt 16bine 5060ti 20bin 9070xt 29.400 veriyor 10 gündür dip sevilerde.
İmzamda ki sistemi kullanıyorum brom. 4090'ı satmıstım. 5090 almayı dusunuyordum fakat oyun süreme baktığımda sadece haftasonları 3-5 saat oldugunu gorunce f/p bir şeyler almayı düşündüm. En mantıklısı 9070 xt geldi. Mantığımız güzel ama bakalım :) 33 ün altına inerse kasımda onu alırız elimizdekini iade ederiz. Gelmezse de kutusunu açar kullanırız :) Benim psu oldukça iyi. Dediğim gibi 4090 kullanıyordum o psu ile. Fsp hydro g pro 1000 watt 80 gold. 12 volt kanalından direk 1000 watt' a kadar verebiliyor. Çift 9070 xt bile besler sanırım :D

Bu gece yine devam ederse 9070 XT çekiyorum

Bunu da yaptım ve beş gün önce 9070 aldım ve daha ucuz bir fiyata bulursanız bekleyin.

Gelmedi ise bir daha gelmez mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,326
Üyeler
183,785
Son üye
MemoScofield
Geri