Bu Gece Seçili Ürünlerde %15'e Varan İndirim!
Bu Gece Seçili Ürünlerde %15'e Varan İndirim!
Bu paraya 9070 xt pulse var bro. O alinir tabi ki. 5070 ten cok cok ustun bir kart. Kaldi ki incehesap gaming gecesinde gigabyte 9070 xt 31 binden bitmis. Cok enteresan. Vatanda 29 bine pulse, 33 bine nitro+ var. Gigabyte yi 31 bine kimler aldi cok merak ediyorum acikcasiAlınır mı yoksa Kasım indirimlerini beklemeli miyim?
ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC 12G GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC 12G GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yaklasik 2 haftadir her aksam 10 da bu indirim uygulaniyor. Sanirim stok eritiyorlar. Risk almak istemiyorsaniz benim gibi yapin. Ben aldim bir tane 9070 xt nitro+. Kutusunu acmadim. Kasimda duzgun indirim gormezsem takip kullanirim. Daha da duserse elimdekini iade edip ucuz olani alirim. Risk sifirSadece bu gece için mi geçerli acaba?
Tam benim düşündüğüm planı uygulamışsınız bende nitro+ çekip dizene kadar kutusunu açmam daha iyisi gelene kadar diye plan yapıyordumBu paraya 9070 xt pulse var bro. O alinir tabi ki. 5070 ten cok cok ustun bir kart. Kaldi ki incehesap gaming gecesinde gigabyte 9070 xt 31 binden bitmis. Cok enteresan. Vatanda 29 bine pulse, 33 bine nitro+ var. Gigabyte yi 31 bine kimler aldi cok merak ediyorum acikcasi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaklasik 2 haftadir her aksam 10 da bu indirim uygulaniyor. Sanirim stok eritiyorlar. Risk almak istemiyorsaniz benim gibi yapin. Ben aldim bir tane 9070 xt nitro+. Kutusunu acmadim. Kasimda duzgun indirim gormezsem takip kullanirim. Daha da duserse elimdekini iade edip ucuz olani alirim. Risk sifir![]()
Kasım indirimlerı bu kadar düşcegini sanmıyorum.Alınır mı yoksa Kasım indirimlerini beklemeli miyim?
ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC 12G GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC 12G GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İmzamda ki sistemi kullanıyorum brom. 4090'ı satmıstım. 5090 almayı dusunuyordum fakat oyun süreme baktığımda sadece haftasonları 3-5 saat oldugunu gorunce f/p bir şeyler almayı düşündüm. En mantıklısı 9070 xt geldi. Mantığımız güzel ama bakalımTam benim düşündüğüm planı uygulamışsınız bende nitro+ çekip dizene kadar kutusunu açmam daha iyisi gelene kadar diye plan yapıyordum
psu ile kasa ne kullancaksınız nitroda.
Kasım indirimlerı bu kadar düşcegini sanmıyorum.
Adamlar 9060xt 16bine 5060ti 20bin 9070xt 29.400 veriyor 10 gündür dip sevilerde.
Bu gece yine devam ederse 9070 XT çekiyI
İNSALLAHBu gece yine devam ederse 9070 XT çekiyorum
Bunu da yaptım ve beş gün önce 9070 aldım ve daha ucuz bir fiyata bulursanız bekleyin.Bu paraya 9070 xt pulse var bro. O alinir tabi ki. 5070 ten cok cok ustun bir kart. Kaldi ki incehesap gaming gecesinde gigabyte 9070 xt 31 binden bitmis. Cok enteresan. Vatanda 29 bine pulse, 33 bine nitro+ var. Gigabyte yi 31 bine kimler aldi cok merak ediyorum acikcasi
Yaklasik 2 haftadir her aksam 10 da bu indirim uygulaniyor. Sanirim stok eritiyorlar. Risk almak istemiyorsaniz benim gibi yapin. Ben aldim bir tane 9070 xt nitro+. Kutusunu acmadim. Kasimda duzgun indirim gormezsem takip kullanirim. Daha da duserse elimdekini iade edip ucuz olani alirim. Risk sifir![]()
Bu gece gelmedi indirim. nitro + 39 küsür vatanda. Ya bitti yada daha iyisi gelecek kasım ayağına.İ
İNSALLAH
Belki %20' vtnoem20 indirim bir kez kaçırdım ve tekrar geldi tekrar kaçırdımGelmedi ise bir daha gelmez mi