Neler Yeni

Vatan 17.499 TL RX 6700 10 Sistem alınır mı?

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
Evet mantıklı ve dediğiniz gibi psu değismeli.+ ssd 1tb yapılabilir bütçeyi aşmazsa.
Şu anda kalbime bu sindi nedense hem güncel kalmak iyidir DDR5 bir sistem olur hem 7600 şu andaki oyunlara yetiyor akıcı oynatıyor AFMF 2 ve FSR da var onlar da gelişiyor zaman içerisinde ileride belki sadece ekran kartı güncellemesi ile FPS artışı sağlayabilirim daha sonra da işlemci yükseltebilirim sonuçta DDR5 sisteme sahibim tabii soket değişmezse artık o yıl ne zaman olur bilemem ama gene bayağı yeni işlemci çıkar soket değişene kadar DDR5 işlemci olarak. Yani DDR5 olarak en ucuz sistem bu diğerleri uçuk geliyor biraz. PSU ve 1 TB SSD güncellemesi ile 25K'ya zorlayabilirim bu sistemi ne dersin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Simdilik olur bi kac haftaya degistirirsin ama
Hocam adam 3 4 yıl götürürler diyor sen diyorsun birkaç hafta ben de diyorum 2 3 yıl hadi bakalım hangimiz doğru :D

bütçe yoksa alınır niye alınmasın
25k'ya zorlayabilirim

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Şu anda kalbime bu sindi nedense hem güncel kalmak iyidir DDR5 bir sistem olur hem 7600 şu andaki oyunlara yetiyor akıcı oynatıyor AFMF 2 ve FSR da var onlar da gelişiyor zaman içerisinde ileride belki sadece ekran kartı güncellemesi ile FPS artışı sağlayabilirim daha sonra da işlemci yükseltebilirim sonuçta DDR5 sisteme sahibim tabii soket değişmezse artık o yıl ne zaman olur bilemem ama gene bayağı yeni işlemci çıkar soket değişene kadar DDR5 işlemci olarak. Yani DDR5 olarak en ucuz sistem bu diğerleri uçuk geliyor biraz. PSU ve 1 TB SSD güncellemesi ile 25K'ya zorlayabilirim bu sistemi ne dersin?

Hocam adam 3 4 yıl götürürler diyor sen diyorsun birkaç hafta ben de diyorum 2 3 yıl hadi bakalım hangimiz doğru :D

25k'ya zorlayabilirim
25k varsa alma sakın :D

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan

Darsiere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emirhan
Ben de bu sistemi alacaktim. 19.5kya 4060 sistem gelmeseydi. Bence alınır. Tabii kasa kesin değişmeli. Ayrica önceden bazi konularda kasa ozellistirmesi olmamasina rağmen magazalarda ozellestirme yapabilen kişiler vardi. Mağazada farkli kasa secenekleri olabilir.
Değismesi gerekenler kasa+ duruma göre 1tb ssd.
Hocam sizin sistem largoya verildi mi? Benımkısı hala verılmedı

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Ahmet Berat
17,5 fiyata göre güzel bir sistem. Ufak bi opsiyon dokunuşu ile 19k civarına denk geliyor ki piyasaya nazaran iyi ekran karıt oluyor.
Ayrı ayrı toplarsan A750 denk getirilebiliyordu bi ara bu fiyatlarda.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Metehan bahar
Son düzenleme:

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya

25k'ya zorlayabilirim
Hocam kim diyo 3 4 yil? Gta6 acicakmiymis bi sor istersen

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Kerem Özbey
O bütçede daha güzel sistemler var

Bu konuyu da açmıştım zaten ben bunla alakalı. güzel sistemler neler var mesela atabilir misiniz?

DDR5 olunca otomatik ekran kartından feragat ediyorsun biraz aynı bütçe için

Verilmedi benimki de. Pazartesi günü kargoya verilmezse salı günü biraz darlamak lazım. Şuan elimizde olması lazimdi.

Hocam 25-30k arasina 4060ti sistemler oluyor arada. Onu demek istedi sanırım.
İşte DDR5 olunca 4060 Ti değil 4060 bile alamıyorsun o bütçelere

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Metehan bahar
Hocam kim diyo 3 4 yil? Gta6 acicakmiymis bi sor istersen
Hocam oyun 2025 sonu konsollara 2026nin sonunda pcye gelir bence. Ayni anda gelse bile yinede kaldirir. Minimumun bir üstünde oynatir. Dlss falanda eklenirse orta ayarlar. Kaldi ki benim düşüncem 2027de pcye geleceği. Online 1 sene uzattirir.

Bu konuyu da açmıştım zaten ben bunla alakalı. güzel sistemler neler var mesela atabilir misiniz?

DDR5 olunca otomatik ekran kartından feragat ediyorsun biraz aynı bütçe için

İşte DDR5 olunca 4060 Ti değil 4060 bile alamıyorsun o bütçelere
30kya 4060ti ddr5 vardi gaming gecesindeydi sanırım yanlış hatirlamiyorsam. Ama işlemcisi iyi degildi. Yanliş hatirliyor da olabilirim ama denk gelebilir.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Hocam oyun 2025 sonu konsollara 2026nin sonunda pcye gelir bence. Ayni anda gelse bile yinede kaldirir. Minimumun bir üstünde oynatir. Dlss falanda eklenirse orta ayarlar. Kaldi ki benim düşüncem 2027de pcye geleceği. Online 1 sene uzattirir.

30kya 4060ti ddr5 vardi gaming gecesindeydi sanırım yanlış hatirlamiyorsam. Ama işlemcisi iyi degildi. Yanliş hatirliyor da olabilirim ama denk gelebilir.
Mumkun degil. Bu islemci bu ekran kartini 1080p de zor besler. Gta 6 yi da 2k da oynayamayacagina gore.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Metehan bahar
Mumkun degil. Bu islemci bu ekran kartini 1080p de zor besler. Gta 6 yi da 2k da oynayamayacagina gore.
Sistem olarak değil sadece ekran kartı olarak konuşuyordum . Ve 4060 hakkinda.
6700lu sistemden bahsediyorsan haklisin. O işlemci gta6da zortlar. Kaldı ki şuan bile iyi sayılmaz.

Son düzenleme:

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Sistem olarak değil sadece ekran kartı olarak konuşuyordum . Ve 4060 hakkinda.
6700lu sistemden bahsediyorsan haklisin. O işlemci gta6da zortlar. Kaldı ki şuan bile iyi sayılmaz.
4060 oynatir ona suphe yok ztn 6700 de assa yukari bi tik daha iyi (dlss siz) . Islemci sikinti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom