Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,961
ramler çok kötü 32 yapma bundaki rami de satıp lexar 6000mhz cl30 ramleri yapıştırbu ssd markası güzel mi ? birde rami burdan mı 32 yapmak mantıklı mı?
ramler çok kötü 32 yapma bundaki rami de satıp lexar 6000mhz cl30 ramleri yapıştırbu ssd markası güzel mi ? birde rami burdan mı 32 yapmak mantıklı mı?
Gelebilir. Benim hayallerimde 30k ya 4070s li sistem bekliyorum.25k civarına ekran kartının 16 gb versiyonu ya da rami ssd si iyi olan gelmez mi
nerede öyle bir şey dedim ?5k verip ddr5 4060ti 1tb ssd almak sence daha az mı mantıklı.
Beyler böyle indirimlere rastlamadığımdan soruyorum bunun stoğu ne zamana biter? Cuma akşamı alıp, almayacağımı kararlaştıracağım da.NELER OLUYORR NELER
AMD R5 7500F-ZOTAC RTX 4060 TI-PRIME A620M-K-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F-ZOTAC RTX 4060 TI-PRIME A620M-K-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Link gelebilirmi lütfenramler çok kötü 32 yapma bundaki rami de satıp lexar 6000mhz cl30 ramleri yapıştır
En fazla 2 saat benceBeyler böyle indirimlere rastlamadığımdan soruyorum bunun stoğu ne zamana biter? Cuma akşamı alıp, almayacağımı kararlaştıracağım da.
Sadece vram olarak düşünmemelisin.Neden düştüğü belli oldu teşekkürler 3k ya o kasa psu iyi
5 gün 5 gece indiriminde ilk gelen herkesin övdüğü kasa da bile 500 gb ssd varmış 25.5k ya satılan bunda 1 tb ssd var arada ki 8-16 gb vram farkını kapatır üstüne 3000 TL daha ucuz
Çok iyi sistem arkadaşlar uzun zamandır bu kadar iyi gelmemişti
Bende ki sistemi de satayım diyordum. Dhddj5600 6700xt var kaça satlığa koyum agalar bunu sipariş ettim ag400 takılı
17k ya sistem mantıklı diyorsun aşırı gereksiz kalıyor bunun yanında.nerede öyle bir şey dedim ?
Alındıktan sonra satılıp güzel bir anakart kovalanabilir@stiga05fx
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu özellikler için +1.5K vermeye sonuna kadar değer.
ee 22.7 ödeyemeyen için mantıklı17k ya sistem mantıklı diyorsun aşırı gereksiz kalıyor bunun yanında.
Link gelebilirmi lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En fazla 2 saat bence
3.7K ya satılan bir kartı sarı siteden maks. 3.4K ya falan satsan üzerine +3K koyup MSI B650 Pro vs. alabilirsin ama bence gerek yok +3K koymaya. Direk 1.5K ile yükseltilip alınırsa anakartla bir daha uğraşmaya gerek kalmaz.17k ya sistem mantıklı diyorsun aşırı gereksiz kalıyor bunun yanında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alındıktan sonra satılıp güzel bir anakart kovalanabilir