Bende öyle düşündüm. Zaten boş kasa 7500 civarı yapıyor akakçede minimum 2000 e falan geliyor 3060 seviyesindeki kart. Kullanmaya çok iyi benceUcuz olan alınır pahalı olan riskli 6700 6650xt alırım daha iyi.
Benim sepette hala stok var alım mıKredi kartı buldum da stok bitti. Satardım 3k cebime kalırdı üzdü baya
Ben alırdım. İnteli kullanır 3060ti yı satardımBenim sepette hala stok var alım mı
Yok hocam ya risk alamıcam işi bırakıcam zatenBen alırdım. İnteli kullanır 3060ti yı satardım
Psu işini nasıl yapıcan hocamBende öyle düşündüm. Zaten boş kasa 7500 civarı yapıyor akakçede minimum 2000 e falan geliyor 3060 seviyesindeki kart. Kullanmaya çok iyi bence
Sepetten sal da ben alayım hocam f5 atıyomYok hocam ya risk alamıcam işi bırakıcam zaten
Sepetten çıkarttım hocam ama stok bitti herhaldeSepetten sal da ben alayım hocam f5 atıyom
Tükendi dedi şimdi g.o yapacak bir şey yokSepetten çıkarttım hocam ama stok bitti herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumdan alan oldu mu yoksa yine alsatçılara mı kaldı?
Sağlık olsun hocam yine denk gelir umarımTükendi dedi şimdi g.o yapacak bir şey yok