Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
1 tek ekran kartı farklı. Sen bilirsin.goat v3 satıp geçmeye değer mi iade mi edeyim fikriniz var mı
1 tek ekran kartı farklı. Sen bilirsin.goat v3 satıp geçmeye değer mi iade mi edeyim fikriniz var mı
ben olsam satmaya uğraşmazdım gayet iyi çünkü v3 onla idare et niye değiştirmek istiyorsun kigoat v3 satıp geçmeye değer mi iade mi edeyim fikriniz var mı
+1aynı sistemin bir öncekini alıp ilan verdim 1 kişi bile aramadı duruyor öyle bunu alacağınıza xrp veya ete alın daha çok kazanırsınız
3bin serisinde zotac amp extreme serisi hariç founders edition ile birebir aynı değerleri veriyor sorunuza gelecek olursak evet ısınan ve sesli bir kartzotac ısınan bi kart mı arkadaşlar ? 3000 serisinde gigabyte gibi değildir inşalllah
+1aynı sistemin bir öncekini alıp ilan verdim 1 kişi bile aramadı ölü sistem ve gpu bu duruyor öyle bunu alacağınıza xrp veya eth alın daha çok kazanırsınız
23500den mi aldydin .)aynı sistemin bir öncekini alıp ilan verdim 1 kişi bile aramadı ölü sistem ve gpu bu duruyor öyle bunu alacağınıza xrp veya eth alın daha çok kazanırsınız
ben eklediğini görmedimvatan sonradan stok ekliyor mu bu durumlarda gerek var mı kontrol etmemize
alınır