incehesabada bakınEXPER XERA XC136 INTEL CORE İ5 13400F 2.5 GHZ 16 GB 512 GB SSD 8 GB NVIDIA RTX4060 FREEDOS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
EXPER XERA XC136 INTEL CORE İ5 13400F 2.5 GHZ 16 GB 512 GB SSD 8 GB NVIDIA RTX4060 FREEDOS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
böyle bi sistem indirime girmiş sizce alınır mı
Hocam adamın anlatmak istediği şey ordaki 500 dolarlık ürün paketini TL'ye çevirdiğinde bile 16000 tl ediyo ki bizim istediğimiz o kadar yüksek parçalar bile değil evet fazla vergi zaten alınıyor ama markalarda fiyat şişiriyor bak pckolik indirim yaptı 4060 lı sistemi nası 16 ya verdi laf atmadan önce karşındakinin lafını iki kez okuYurt dışı fiyatları atarak pot kırdın zaten ne bakışı açısı türkiyede yaşıyoruz haberin. olsun vergi var ya hani
İşlemciyi alana anakart ve ram bedava resmen olum bu fiyat ne kafayi yersin. Ah zalım coğrafya ahhhhSen ne anlatıyorsun kanka? daha öncede yazmışım ilk yazışım değilmişmişmiş. HAHAHAHAHA al aşağıda fotoğrafa bırakıyorum kampanyayı istersen TL'yede çevirebilirim senin için
Alıntıyı görüntüle
İndirimli yazdığına bakma, fiyatına göre iyi değil çünkü ekran kartı çok ısınan bir model ve 1300 TL daha ucuza 7500F + 7600'lü sistem veya 3000 TL daha ucuza 12400F + 4060 alabiliyorsun.EXPER XERA XC136 INTEL CORE İ5 13400F 2.5 GHZ 16 GB 512 GB SSD 8 GB NVIDIA RTX4060 FREEDOS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
EXPER XERA XC136 INTEL CORE İ5 13400F 2.5 GHZ 16 GB 512 GB SSD 8 GB NVIDIA RTX4060 FREEDOS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
böyle bi sistem indirime girmiş sizce alınır mı
vergi yokki bilgisayar parçalarındaYurt dışı fiyatları atarak pot kırdın zaten ne bakışı açısı türkiyede yaşıyoruz haberin. olsun vergi var ya hani
Xfx rx 6600 ekran kartımın rog sitrinx e attığı bakışKardeşim adamlar daha dandik kötü parça koyup bizim istediğim şekilde fp yapıyor şu hazır sistemleri herkes isterki 20k ya aldığımız 4060 12400f lı sistemin ekran kartı asus ram rgblı gskill ssd kingston samsung psu thrmaltake ama öyle olmuyor he madem sen öyle istiyorsun bu hazır sistemleri görünce çıldırıyorsun çıldırma sakin ol 6k fazla ver 26k ya 4060lı sistem kur tamammı. hem rog sitrinx olunca ekstra fps vermiyor sadece boşuna ekran kartım daha serin calışsın hava atayım diye para veriyorsun haberin olsun
Bu hazır sistemden bahsetmiyorum sistem pahalı zaten alınmaz ama böyle mesaji ilk yazışın değil öncedende yazdın
Ben ne diyorum adam bana gelip yurt dışı fiyatları atıyor gerçekten çok mantıklıymış türkiyede markalar fazla fiyat şişirmiyor nerdeyse her ülkede durum buHocam adamın anlatmak istediği şey ordaki 500 dolarlık ürün paketini TL'ye çevirdiğinde bile 16000 tl ediyo ki bizim istediğimiz o kadar yüksek parçalar bile değil evet fazla vergi zaten alınıyor ama markalarda fiyat şişiriyor bak pckolik indirim yaptı 4060 lı sistemi nası 16 ya verdi laf atmadan önce karşındakinin lafını iki kez oku
İyi günler hocamBen ne diyorum adam bana gelip yurt dışı fiyatları atıyor gerçekten çok mantıklıymış türkiyede markalar fazla fiyat şişirmiyor nerdeyse her ülkede durum bu
idrak yolları tıkıklığı var boşver anlamayacak çünküİyi günler hocam