Sektörün içindeyim oradan biliyorum abicim üstelik satılsa bu kadar kampanya yapar mı adamlar? Vatan arka arkaya kaç sistem çıkardı takip ettin mi? Sektörde ki herkes eskisi gibi alıcı gelmediğini ve nakit sıkıntısı yaşadıklarını söylüyor.eskisi gibi alıcı gelmediğini nerden biliyorsun kardeşim kampanya yapıyor işte adamlar
valla doğruda gaming gen felan güvenmiyorum o sitelere sinerji felanKampanya olmazsa Vatan pahalı biliyorsunuz. O zaman gaming.gen gibi sitelerde kasalar daha ucuz olur.
instagramda 1 saat önceden duyurdularHabersiz geldi sistem, böyle oldu mu millet duyana kadar baya duruyor
Vatanın kampanyalı sistemlerinden birini almaya bak o zaman. Mağazaya gidip konuşabilirsin.valla doğruda gaming gen felan güvenmiyorum o sitelere sinerji felan
gelmediği için yapıyorlar zateneskisi gibi alıcı gelmediğini nerden biliyorsun kardeşim kampanya yapıyor işte adamlar
valla dostum bi karşılaştır istersen normal sistemlerde daha ucuz :Kampanya olmazsa Vatan pahalı biliyorsunuz. O zaman gaming.gen gibi sitelerde kasalar daha ucuz olur.
sektöre ufak bir gözden bakıyorsun o zaman daha büyük düşün şuan sektörde kim aktif kampanya yapabiliyor şuan. Öyle olsa herkes yapar o zaman dediğine göre herkes nakite sıkışıkSektörün içindeyim oradan biliyorum abicim üstelik satılsa bu kadar kampanya yapar mı adamlar? Vatan arka arkaya kaç sistem çıkardı takip ettin mi? Sektörde ki herkes eskisi gibi alıcı gelmediğini ve nakit sıkıntısı yaşadıklarını söylüyor.