Neler Yeni

🔥İndirim VATAN MAĞAZADA GEÇERLİ 7500F RTX 4060 Tİ FİYAT 25999

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Y K
5 ay önce aynı sistem 24 bin liraydı, fena değil güzel fiyat

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sercan Güre
arkdaşlar ben telefon ile almıştım sistemi 27 'ye geldi bana ssd stoğu bitti dediler pahalı ssd eklettiler fiyatı iyi mi sizce

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın

VATAN MAĞAZALARINA YAKIN OLAN VARSA KAÇIRMASIN
7500F, 16 GB 4060 Ti ve 1 TB SSD... O kadar üzgünüm ki şu sistemi kaçırdığıma :( 1 yıldır bekliyordum nasıl kaçırırım nefret ediyorum kendimden :(

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
tayyip aydın
7500F, 16 GB 4060 Ti ve 1 TB SSD... O kadar üzgünüm ki şu sistemi kaçırdığıma :( 1 yıldır bekliyordum nasıl kaçırırım nefret ediyorum kendimden :(
YAPACAK BİŞE YOK MAALESEF SANA YAKINLARDAKİ MAĞAZAYI ARAYIP STOK KONTROLÜ YAPABİLİRSİN VARSA GİT HEMEN AL

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
YAPACAK BİŞE YOK MAALESEF SANA YAKINLARDAKİ MAĞAZAYI ARAYIP STOK KONTROLÜ YAPABİLİRSİN VARSA GİT HEMEN AL
Aradım ancak 111 adet satışa sunulduğu için tekrar sipariş geçemiyorlar.

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
tayyip aydın
Aradım ancak 111 adet satışa sunulduğu için tekrar sipariş geçemiyorlar.
UYGULAMAYI VE VATANIN SİTESİNİ TAKİP ET MUHTEMELEN BİR DAHA PAYLAŞACAKLAR BÖYLE SİSTEMLERDEN AKŞAMA DOĞRU
YANİ BURADA MİLLETİN PAYLAŞMASINI DEĞİLDE SİTENİN KENDİSİNDEN KENDİN TAKİP ET BURAYA ATANA KADAR SİSTEM SATILMIŞ OLUYOR KURTLAR BEKLİYOR PUSUDA ÇÜNKÜ :D

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
UYGULAMAYI VE VATANIN SİTESİNİ TAKİP ET MUHTEMELEN BİR DAHA PAYLAŞACAKLAR BÖYLE SİSTEMLERDEN AKŞAMA DOĞRU
YANİ BURADA MİLLETİN PAYLAŞMASINI DEĞİLDE SİTENİN KENDİSİNDEN KENDİN TAKİP ET BURAYA ATANA KADAR SİSTEM SATILMIŞ OLUYOR KURTLAR BEKLİYOR PUSUDA ÇÜNKÜ :D
Bugün başka sistem paylaşılmayacak. Toplamda 11 adet sistem çıktı ve hepsi tükendi.

Satriani

80+ Bronze
Bugün başka sistem paylaşılmayacak. Toplamda 11 adet sistem çıktı ve hepsi tükendi.
Hayırlısı olsun ya. Maalesef öyle bi' ülkedeyiz ki herkes kurt gibi 2-3K indirim kovalamak zorunda kalıyor. Gönül ister ki ülkede alım gücü yüksek olsa, herkes her istediği zaman gidip istediği sistemi alabilse.
Gece arkadaş için topladığımız sistem sabah parçalar olmadığından yalan oldu mesela, gerçekten yazık...

KingDeViL

80+ Bronze

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
Black Friday'de (29 Kasım) şansını denersin.
Evet o da olabilir. Bu ay bol bol indirimli sistem çıkacak dedi telefonla görüşürken müşteri temsilcisi. Ancak listeyi göremiyorlarmış. Ben 7500F ve 4060 beklerken adamlar 16 GB 4060 Ti'lı versiyonunu 26 bine sattılar ve ben alamadım. O kadar mutsuzum ki şuan... İnşallah aynı sistemi yine satarlar aynı fiyata ve bu sefer alabilirim.

Salihcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salihcan balkaya
VOK sistem çıkacak diyorlar 18:00'da belki o F/P çıkar takip edin

KingDeViL

80+ Bronze
Evet o da olabilir. Bu ay bol bol indirimli sistem çıkacak dedi telefonla görüşürken müşteri temsilcisi. Ancak listeyi göremiyorlarmış. Ben 7500F ve 4060 beklerken adamlar 16 GB 4060 Ti'lı versiyonunu 26 bine sattılar ve ben alamadım. O kadar mutsuzum ki şuan... İnşallah aynı sistemi yine satarlar aynı fiyata ve bu sefer alabilirim.
Geçen sene bende senin gibi sistemlere yetişemiyordum. Kara Cuma da Vatan'da bilgisayar parçalarında %20 mi 30 mu ne indirim başladı. Parçaları tek tek kendim seçerek içime sinen sistemi toplamıştım. Msi 4070ti ekran kartına 28k ödemiştim. Sonra 40k olmuştu fiyatları. Kara cuma bence gerçek indirim zamanı.

1 haftadır arkadaşa sistem arıyorduk. Bu linkteki sistemi aldı kendisi. Ama geceden konuşmuştuk. Sabahtan mağazaya gidip bekledi. Saat 11.11 olduğunda bütün çalışanlar bilgisayar başına geçip f5 yapmaya başlamış :D. Hızlı bitmesi normal.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
Geçen sene bende senin gibi sistemlere yetişemiyordum. Kara Cuma da Vatan'da bilgisayar parçalarında %20 mi 30 mu ne indirim başladı. Parçaları tek tek kendim seçerek içime sinen sistemi toplamıştım. Msi 4070ti ekran kartına 28k ödemiştim. Sonra 40k olmuştu fiyatları. Kara cuma bence gerçek indirim zamanı.

1 haftadır arkadaşa sistem arıyorduk. Bu linkteki sistemi aldı kendisi. Ama geceden konuşmuştuk. Sabahtan mağazaya gidip bekledi. Saat 11.11 olduğunda bütün çalışanlar bilgisayar başına geçip f5 yapmaya başlamış :D. Hızlı bitmesi normal.
Peki 29 Kasım'da saat kaçta başlıyor indirimler? Ben ne zaman gideyim yani Vatan'ın şubesine?

Top Bottom