7500F, 16 GB 4060 Ti ve 1 TB SSD... O kadar üzgünüm ki şu sistemi kaçırdığıma 1 yıldır bekliyordum nasıl kaçırırım nefret ediyorum kendimdenAMD R5 7500F - RTX 4060 TI 16GB AMP - A620M-K DDR5 - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI 16GB AMP - A620M-K DDR5 - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
VATAN MAĞAZALARINA YAKIN OLAN VARSA KAÇIRMASIN
YAPACAK BİŞE YOK MAALESEF SANA YAKINLARDAKİ MAĞAZAYI ARAYIP STOK KONTROLÜ YAPABİLİRSİN VARSA GİT HEMEN AL7500F, 16 GB 4060 Ti ve 1 TB SSD... O kadar üzgünüm ki şu sistemi kaçırdığıma 1 yıldır bekliyordum nasıl kaçırırım nefret ediyorum kendimden
Aradım ancak 111 adet satışa sunulduğu için tekrar sipariş geçemiyorlar.YAPACAK BİŞE YOK MAALESEF SANA YAKINLARDAKİ MAĞAZAYI ARAYIP STOK KONTROLÜ YAPABİLİRSİN VARSA GİT HEMEN AL
UYGULAMAYI VE VATANIN SİTESİNİ TAKİP ET MUHTEMELEN BİR DAHA PAYLAŞACAKLAR BÖYLE SİSTEMLERDEN AKŞAMA DOĞRUAradım ancak 111 adet satışa sunulduğu için tekrar sipariş geçemiyorlar.
Bugün başka sistem paylaşılmayacak. Toplamda 11 adet sistem çıktı ve hepsi tükendi.UYGULAMAYI VE VATANIN SİTESİNİ TAKİP ET MUHTEMELEN BİR DAHA PAYLAŞACAKLAR BÖYLE SİSTEMLERDEN AKŞAMA DOĞRU
YANİ BURADA MİLLETİN PAYLAŞMASINI DEĞİLDE SİTENİN KENDİSİNDEN KENDİN TAKİP ET BURAYA ATANA KADAR SİSTEM SATILMIŞ OLUYOR KURTLAR BEKLİYOR PUSUDA ÇÜNKÜ
Hayırlısı olsun ya. Maalesef öyle bi' ülkedeyiz ki herkes kurt gibi 2-3K indirim kovalamak zorunda kalıyor. Gönül ister ki ülkede alım gücü yüksek olsa, herkes her istediği zaman gidip istediği sistemi alabilse.Bugün başka sistem paylaşılmayacak. Toplamda 11 adet sistem çıktı ve hepsi tükendi.
Black Friday'de (29 Kasım) şansını denersin.Bugün başka sistem paylaşılmayacak. Toplamda 11 adet sistem çıktı ve hepsi tükendi.
Evet o da olabilir. Bu ay bol bol indirimli sistem çıkacak dedi telefonla görüşürken müşteri temsilcisi. Ancak listeyi göremiyorlarmış. Ben 7500F ve 4060 beklerken adamlar 16 GB 4060 Ti'lı versiyonunu 26 bine sattılar ve ben alamadım. O kadar mutsuzum ki şuan... İnşallah aynı sistemi yine satarlar aynı fiyata ve bu sefer alabilirim.Black Friday'de (29 Kasım) şansını denersin.
Geçen sene bende senin gibi sistemlere yetişemiyordum. Kara Cuma da Vatan'da bilgisayar parçalarında %20 mi 30 mu ne indirim başladı. Parçaları tek tek kendim seçerek içime sinen sistemi toplamıştım. Msi 4070ti ekran kartına 28k ödemiştim. Sonra 40k olmuştu fiyatları. Kara cuma bence gerçek indirim zamanı.Evet o da olabilir. Bu ay bol bol indirimli sistem çıkacak dedi telefonla görüşürken müşteri temsilcisi. Ancak listeyi göremiyorlarmış. Ben 7500F ve 4060 beklerken adamlar 16 GB 4060 Ti'lı versiyonunu 26 bine sattılar ve ben alamadım. O kadar mutsuzum ki şuan... İnşallah aynı sistemi yine satarlar aynı fiyata ve bu sefer alabilirim.
Peki 29 Kasım'da saat kaçta başlıyor indirimler? Ben ne zaman gideyim yani Vatan'ın şubesine?Geçen sene bende senin gibi sistemlere yetişemiyordum. Kara Cuma da Vatan'da bilgisayar parçalarında %20 mi 30 mu ne indirim başladı. Parçaları tek tek kendim seçerek içime sinen sistemi toplamıştım. Msi 4070ti ekran kartına 28k ödemiştim. Sonra 40k olmuştu fiyatları. Kara cuma bence gerçek indirim zamanı.
1 haftadır arkadaşa sistem arıyorduk. Bu linkteki sistemi aldı kendisi. Ama geceden konuşmuştuk. Sabahtan mağazaya gidip bekledi. Saat 11.11 olduğunda bütün çalışanlar bilgisayar başına geçip f5 yapmaya başlamış . Hızlı bitmesi normal.