bunu bende sipariş verirken sordum ssd mevcut dediler ara bi öğrenbana niye ssd yok dediler acaba arayıp değiştirme ihtimalim oluyor mu
bunu bende sipariş verirken sordum ssd mevcut dediler ara bi öğrenbana niye ssd yok dediler acaba arayıp değiştirme ihtimalim oluyor mu
Garanti ile Peşin fiyatına 3 Taksithocam ziraat ile mi aldınız ?
Nasıl aldınız?dostum inan hiç bilmiyorum. Bende ilk kez telefondan arayıp sipariş verdim herhangi bir şey söylemediler aldım direk
ben de 3 taksit ile aldım da direkkt 27k çekmişler sonradan mı taksit taksit düşüyor bankayaGaranti ile 3 Taksit
Garanti ile Peşin fiyatına 3 Taksit
Hocam bunu stoktakiler olarak nasıl filtrelediniz, telefondan girip mağazalara basınca tüm vatan mağazaları gözüküyor bende.Stok sadece bu mağazalarda var göremeyenler için
şu an bende de tek çekim gözüküyor gün içinde düzelmezse arayıp sorucamben de 3 taksit ile aldım da direkkt 27k çekmişler sonradan mı taksit taksit düşüyor bankaya
telefondan arayıp hangi mağazada stok var sorabilirsin. Belki cevap verirler dene en azındanHocam bunu stoktakiler olarak nasıl filtrelediniz, telefondan girip mağazalara basınca tüm vatan mağazaları gözüküyor bende.
Hocam bana en yakın şubeleri aradım telefonu açan yok, genel iletişim numarasını aradım o da biz stokları göremiyoruz dedişu an bende de tek çekim gözüküyor gün içinde düzelmezse arayıp sorucam
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefondan arayıp hangi mağazada stok var sorabilirsin. Belki cevap verirler dene en azından
Xigmatek kötü bir marka değilki ne anlatiyosun sen? Powerboost ile karıştırdın sanırımBomba gibi kasa
ram olabilir 2x16Şubeye doğru gidiyorum, şansımı denemek için. Kesin şu özelleştirmenin yapılması gerekiyor dediğiniz bir parça mevcut mu arkadaşlar?
Bu ürün internet üzerinden neden satılmıyor acaba? Bunun yerine 5600X 4060 ti olan sistemi almak zorunda kaldık.
Hayır hocamBunu mu aldınız?AMD R5 5600X - RTX 4060 TI OC 8GB - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600X - RTX 4060 TI OC 8GB - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com