Neler Yeni

Vatan bilgisayar açılınca indirim olur mu?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
İyi forumlar arkadaşlar bildiğiniz üzere Vatan 1 Haziran'da açılıyor ve ben kendi kanımca konuşayım bu ara online alışveriş tamamen kumar 24 gün kargo beklemek istemiyorum açıkçası, ki kargo sonrası ürünün hatalı çıkması durumu ayrı sıkıntı bu süreçte o yüzden test edip alacağım. Fakat en basitinden topladığım sistem 7011 Lira KDV indirimi olunca 5.941 Liraya geliyor R5 3600 alacağım için en azından yanına soğutucu falan alırım diye düşünüyorum. Daha doğrusu şunu sorayım diğer mağazalarda buna benzer indirim olur mu Medimarkt gibi. Bütçem var fakat kimse 1000 Lira fazla vermek istemez. Varsa konu hakkında bilgisi olan yani çalışan olur veya bir tanıdığı olan olur bilgisi olan var mı?

isimsizüye

80+ Gold
İyi forumlar arkadaşlar bildiğiniz üzere Vatan 1 Haziran'da açılıyor ve ben kendi kanımca konuşayım bu ara online alışveriş tamamen kumar 24 gün kargo beklemek istemiyorum açıkçası, ki kargo sonrası ürünün hatalı çıkması durumu ayrı sıkıntı bu süreçte o yüzden test edip alacağım. Fakat en basitinden topladığım sistem 7011 Lira KDV indirimi olunca 5.941 Liraya geliyor R5 3600 alacağım için en azından yanına soğutucu falan alırım diye düşünüyorum. Daha doğrusu şunu sorayım diğer mağazalarda buna benzer indirim olur mu Medimarkt gibi. Bütçem var fakat kimse 1000 Lira fazla vermek istemez. Varsa konu hakkında bilgisi olan yani çalışan olur veya bir tanıdığı olan olur bilgisi olan var mı?
olabilir hocam

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
şöyle bir şey var zamda yapabilirler bizim insanimız bu tür zamanlarda fırsatçılığı çok sever

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şöyle bir şey var zamda yapabilirler bizim insanimız bu tür zamanlarda fırsatçılığı çok sever
Sanmıyorum o zaman harbi sinek satarlar ben bu parayı daha önce 3 yaz çalışarak kazandım eğer şuan bu parayı normalde verebilirmisin dersen hayır ve bir çok kişi içince aynı şey geçerli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beklemek istiyorum fiyatların düşmesini ama maaşallah dakika başı vergi geliyor malum ekomomimiz çok iyi.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Sanmıyorum o zaman harbi sinek satarlar ben bu parayı daha önce 3 yaz çalışarak kazandım eğer şuan bu parayı normalde verebilirmisin dersen hayır ve bir çok kişi içince aynı şey geçerli.

Beklemek istiyorum fiyatların düşmesini ama maaşallah dakika başı vergi geliyor malum ekomomimiz çok iyi.
bende bundan bahsediyorum

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Olabilir.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
inşallah indirim olur kardeşim bende bekliyorum yardımcı olur musun nasıl bi sistem tasarladın fikirleşelim

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
inşallah indirim olur kardeşim bende bekliyorum yardımcı olur musun nasıl bi sistem tasarladın fikirleşelim
Ben RX 5700 Mech gp r5 3600 bir sistem tasarladım şuan telefondayım 30 dakika sonra falan daha detaylı anlatırım.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Geldim hocam dediğim gibi sistem aklımda ki şu en azından R5 3600 Gigabyte B450M S2H 2x8 3000 MHZ Gkill ram Xigmatek mesh kasa ve 480 GB Crucial SSD 1 TB Harddisk.

O zaman ki duruma göre soğutucu da alabilirim işlemci için.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
Geldim hocam dediğim gibi sistem aklımda ki şu en azından R5 3600 Gigabyte B450M S2H 2x8 3000 MHZ Gkill RAM Xigmatek mesh kasa ve 480 GB Crucial SSD 1 TB Harddisk.

O zaman ki duruma göre soğutucu da alabilirim işlemci için.
ekran kartı olarak ne düşünüyosun

dogubati

80+
İndirim olabilir. Ki olsa bile tüm parçalarda veya sistemde olacağını sanmıyorum. Bir çok teknoloji mağazası genelde ürün grubu bazında indirim yapar. Ama benim kafam rahat olsun biraz (700-800-900-1000 tl'ye kadar) fazla vereyim diyorsan bunu kendin bilirsin.
Büyük şehirlerde yaşıyorsan, bu internetten satış yapan firmaların şubelerine gitmen daha mantıklı olur. KDV indirimini şu ekonomik düzende bekleme, çok uzak bir ihtimal bence.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
ekran kartı olarak ne düşünüyosun
5700 Mech GP edition

İndirim olabilir. Ki olsa bile tüm parçalarda veya sistemde olacağını sanmıyorum. Bir çok teknoloji mağazası genelde ürün grubu bazında indirim yapar. Ama benim kafam rahat olsun biraz (700-800-900-1000 TL'ye kadar) fazla vereyim diyorsan bunu kendin bilirsin.
Büyük şehirlerde yaşıyorsan, bu internetten satış yapan firmaların şubelerine gitmen daha mantıklı olur. KDV indirimini şu ekonomik düzende bekleme, çok uzak bir ihtimal bence.
Hocam sıkıntı değil sadece 300 falan bile indirim olsa soğutucunun parası çıksın yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,964
Üyeler
168,063
Son üye
huozlu
Top Bottom