hAkKus sİsTem mRuq ehüehüHakan balcı mıydı neydi vatanda çalışıyordu. Hemen EN İYİ F/P SİSTEM 2022 ŞOK ŞOK diye başlık atıp bu kasayı gösterir. O da 3 keğıtçı. Çalıştığı y*e r gibi.
Büyük ihtimalle yazılan yorumlar öncelikle Vatan'ın bu işlere bakan bir bölümü tarafından okunuyor, uygun görülürse diğer insanların okuyabileceği şekilde sistemin altına ekleniyor. Bu sebeple 5 yıldız vermediğin sürece ve eleştirdiğin sürece yorumu sileceklerini düşünüyorum.Beyler yorum kismina almayin falan yazak hep beraber millet almaz bu sayede yoruma bakarlar zaten almadan
O bile fazla aslında.2 tane sipariş ettim biri oğluma diğeri de işlerim için bana. Gayet iyi 1600 liraya mükemmel sistem. Bi dakka... Lan... Lan?!?! 16000 ne lan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada kendi sitelerinde parça parça sipariş etseniz 7000 civarı tutuyor jAHAHAHAHAHHAAHAHA
Yakın zamanda duymuş olduğum en anlamlı söz olabilirİnsanlarda İNSANLIK arar olduk, yazık bize. Hem de çok yazık.
AMD R5 1600-MSI GT730-4GB-DDR3-A320M-A-PRO-KIOXIA 240GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 1600-MSI GT730-4GB-DDR3-A320M-A-PRO-KIOXIA 240GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Link burda girin bakın nereye şikayet edebiliriz
Kanka müşteri hizmetleri ile konuştum sistem bu fiyata kalcakmış ben şikayet dilekçesi oluşturdum geri dönüş mail yolu ile gelecekmişAMD R5 1600-MSI GT730-4GB-DDR3-A320M-A-PRO-KIOXIA 240GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 1600-MSI GT730-4GB-DDR3-A320M-A-PRO-KIOXIA 240GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Link burda girin bakın nereye şikayet edebiliriz