🔥İndirim Vatan Bilgisayar Ekran Kartı/Bileşen İndirimleri

Allah belasını versin ülkenin satıyorum zam yiyor anternatif düzücem diye 50 tane yerden 2 ci el parça bakıyorum istediğim yok pahalı gereksiz heves zevk kalmadı bende aynanın karşısına geçiyorum bakıyorum okadar boş şeylerle uğraşıyorum ki anlatamam kendimden insanlar nefret eder oldum hislerim koreldi çocuğumu severken bile hislerim azalıyor ben bu çocuğu bu dünyaya niye getirdim diye gelecek kaygısı başlıyor geri pişman oluyorum bilmiyorum hiç birşeye hevesim yok işten gelip yatağa uzanıyorum hiç bir şey istemiyorum iyice manyak ettiler bizi.
Reis hayat çok ama çok zor bu kabul ama her ne olursa olsun yaşamak zorun dayız ilerlemek zorun dayız iyisiyle kötüsüyle özellikle sevdiklerin için kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor maalesef üzül ama yalnız üzül kimse bilmesin zayıf noktanı
En derin yarandan vururlar ekonomi bir tarafa sosyal çürüme bile aldı başını gitti zaten kimseye güvenilmiyor en mantıklısı böyle bir zamanda kendi kendini korumak tedbir almak.

Reis hayat çok ama çok zor bu kabul ama her ne olursa olsun yaşamak zorun dayız ilerlemek zorun dayız iyisiyle kötüsüyle özellikle sevdiklerin için kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor maalesef üzül ama yalnız üzül kimse bilmesin zayıf noktanı
En derin yarandan vururlar ekonomi bir tarafa sosyal çürüme bile aldı başını gitti zaten kimseye güvenilmiyor en mantıklısı böyle bir zamanda kendi kendini korumak tedbir almak.
Çalışmak bile mesele çok hain insanlar herşeye 4-4 Luk koşturuyoruk işte adam lar oturuyor iş yapmiyor üstüne yıkıyor ben farkında dehilimiyim ne yaptığınız farkın dayım ama malasef bizim ülkenin insanları aşırı hainlik herkes değil ama genel kesim böyle.
Ben parçaya verdiğim paradan sonra sanki riskini çöpe mi atıyorum diye kaygi duyar oldum dipsiz çukur gibi.
Köpek gibi çalışıyoruz bir monitör aldım 6 ay ek iş yaptım Allah için neden yani heryerde kolay aldıkları şeyleri neden biz zorluk çekiyoruz. Gelde ülkeni sev bu insanları sev.

Çalışmak bile mesele çok hain insanlar herşeye 4-4 Luk koşturuyor işte adam lar oturuyor iş yapmiyor üstüne yıkıyor ben farkında fehilimiyim ne yaptığınız farkın dayım ama maladef bizim ülkenin insanları aşırı hainlik herkes değil ama genel kesim böyle.
Ben parçaya verdiğim paradan sonra sanki riskini çöpe mi atıyorum diye kaygi duyar oldum dipsiz çukur gibi.
Köpek gibi çalışıyoruz bir monitör aldım 6 ay ek iş yaptım Allah için neden yani heryerde kolay aldıkları şeyleri neden biz zorluk çekiyoruz. Gelde ülkeni sev bu insanları sev.
Dediklerinde sonuna kadar haklısın insanın içi pis ise ve ona güç verilirse çevresindekilerin vah haline gerçekten onlar gibi çalıp çıkmakta gelmiyor insanın içinden nereden geldiğini biliyorsun onlar gibi olsan başkalarına sana yaşattıklarını yaşatmaktan korkuyorsun ki bu güzel bir şey ama melek olmak da maalesef boşa artık her şey yerine göre bencil ol abi sana acımayan adama acıma eline geçen ilk koz da devir gitsin yık onu insan olsaydı insanlık görseydi der geçersin herkesin vardır böyle üzücü hikayesi bırak hep kötü olan onlar arkadan iş çeviren onlar fırça yemene sebep olan onlar ailenle izinli olduğun gün için plan yaptığında şefe gidip yalaklanıp senin planını hiçe Sayan onlar özel hayatın onları zerre ilgilendirmiyorken sankionları ilgilendirir gibi hakkında ileri geri konuşan onlar yemin ederim acıma hiç birine bende çok doluyum bu konularda ama son 2 yıldır sadece adamına göre muamele yapıyorum insan olana insan hayvan olana ise oe oluyorum hiçde pişman değilim

Onu bunu boşverin ya, alabildiğiniz şeyi alıp keyfini çıkarın; emin olun hayat belli bi' yere geldikten sonra dertleriniz bunlar olmayacak.
Yok B650/850/X670 boş işler, sadece 'AN'ın tadını çıkarın. Her şeye takılmak size stresten başka bi'şey getirmez. :peepokalp:

Bu arada indirim devamke!

Son düzenleme:
Bugün elime ulaştı, 9060 XT 16 GB Beyaz Sapphire modeli. Bonus kart puanını da düşersek dümdüz 16.000 TL ye denk geldi. Kutuyu açıp baktım, mühür yapışkanı açılmamış. Kart soket kısımları da tertemiz, çizik falan yok. 2 fanlı model için ağır geldi. Çok güzel metalik hoş bi kart. Beyaz sistem için fena değil. Soket kısmı ve rgb kablosu da beyaz olsaydı 100 puan olacaktı ama olsun. Kabloyu ben beyaza boyarım :)

Fiyat olarak da daha fazla düşeceğini sanmam. Hele beyaz modellerin stoğu biterse demeyin halimize.

kasım ayını bekleyenler çoğunlukta ama bence uygun fiyatlı ürün denk gelirse almak lazım . 9070 xt nitro+ dün teslim aldım şansıma çok fazla cw çıkmadı bir ondan korkuyordum çok düşük miktarda belki psu değişsem o da düzelir ama psu yetiyor şimdilik . elimdeki 9070xt red devil da satılırsa bir kaç bin zarar etmiş olucam ama olsun arkadaşın biri 25k teklif etti 25k yazsam 20k ya isteyecekler söz bulamıyorum bazen .

kasım ayını bekleyenler çoğunlukta ama bence uygun fiyatlı ürün denk gelirse almak lazım . 9070 xt nitro+ dün teslim aldım şansıma çok fazla cw çıkmadı bir ondan korkuyordum çok düşük miktarda belki psu değişsem o da düzelir ama psu yetiyor şimdilik . elimdeki 9070xt red devil da satılırsa bir kaç bin zarar etmiş olucam ama olsun arkadaşın biri 25k teklif etti 25k yazsam 20k ya isteyecekler söz bulamıyorum bazen .
hocam 9070 xt red devil'dan neden nitro +'a geçiyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri