Neler Yeni

Yardım Vatan Bilgisayar haklarım nelerdir?

Zodiac0I

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan BAŞARI
Arkadaşlar şimdi ben işlemcimi servise verdim 15 gün oldu yurtdışına çıkacak ama hayla genel merkezde 20 iş günü hakkım var buda 30 güne denk geliyor şimdi bu benim hakkım parça servise gittikten sonra mı başlıyor yoksa vatana teslim ettiğim dk dan itibaren başlıyor yani ben 1 ay değil 60 günde bekliyebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim @Mert bakalım nolucak illaki bilenler vardır
İyi bir haber vermek isterdim ama 2 ay önce işlemicimi garantiai devam ettiği için vatan vilgisayarda garantiye gönderdim ve tam 1.5 ay İstanbul merkez şubede bekledi en son görüşmemde yurt dışına kargo çıkması için belirli bir sayıya ulaşılması gerektiğini söylediler yani atıyorum bu sayı 200 ise 150 işlemci bile olsa yurtdışına gönderim yapmıyorlarmış. Verdiğim rakam tahminidir kotanın kaç olduğunu tam bilmiyorum. Ama merkez şubede 1.5 ay bekledikten sonra aradığımda kota dolmadığı sürece ürünü yurtdışına göndermeyeceklerini söylediler. Gerekirse 2 ay daha bekleyecekmiş. 2 ay oldu hala kota dolmazsa mecbur 2 ay daha beklersiniz diyorlar, merkez şubede bekliyor. Vatan bilgisayar pişmanlıktır ben bunu 2 ay önce yaşadım. Umarım senin sürecin de böyle olmaz ama ne yazık ki farklı olacağını zannetmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar konu çözülmüştür Garanti içerisinde olduğu için ve kullanıcı hatası olmadığı için mağazaya verdiğim andan itibaren başlıyor... yani benimkini başlamış 15 günleri kaldı 15 gün içinde gidip gelmesse bu süreç içerisinde bana kullanmam için yeni bir işlemci vermelerini lazım diğer işlemci gelene kadar yada para iademi isteyebilirim ama tüm sistemi kapsarmı bilemiyorum hazır sitem anlamıştım ekran kartı ve Anakartida göndermiştim onlar geldi işlemci kaldır sadece hepinize teşekkür ederim herkes öğrenmiş oldu artık... birde işlemci isteme gibi bir hakkım var demi...

Ekler

• Screenshot_2023-09-28-08-15-49-215_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-28-08-15-49-215_com.android.chrome.jpg
    689.8 KB · Hit: 31
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar bir sorum var bu konuya çözüm getirmiştik simdi mesela bu süreç üzün sürecekse benim bu sürece kullanamam icin bir yedek parça vermeleri gerekiyor mu böyle bir hakkım varmi dır acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
Herkes değil yasa önemli. Bilen bilmeyen konuşuyor. Vatan bilgisayar da kabul etmeyecektir, THH başvurabilirsin direkt.
Hocam sonuçlanmasi 6 ay sürer hic pc Anlasaydım daha iyiydi

Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar 13 Eylül de vatana Ekran kartımı Anakartımı ve işlemcimi verdim. Oyunlarda gpu kullanımı az olduğu için Ekran kartım ve Anakartım geldi ama işlemcim hayla genel merkezde yurtdışına çıkacak 17 ekime kadar süreleri kaldı sorun şu ekran kartım ve anakartım da sadece termal macun değişimi yapılmış benim sorunum la hiçbir alakası olmayan bir şey Büyük ihtimalle sorun ankartta veya ekran kartında ben nolur nolmaz diye işlemciyide göndermiştim 17 Ekim'de geldi diyelim veya daha sonra ayni problem devam edeceğine eminim tekrar göndercem ve tekrar bekliyecegim bari işlemcinin gelmesini beklemek yerine vatanda Anakartı ve ekran kartını test etsek bir işlemciyle sorun devam ediyorsa işlemcinin gelmesini beklemeden bir daha göndersem ekran kartını neden bekliyorum böyle bir hakkım varmi vatanda test edebiliyor muyuz... @Mert @Yusufx @Zodiac0I

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,808
Üyeler
161,503
Son üye
Kadir Kardeş
Top Bottom