İyi bir haber vermek isterdim ama 2 ay önce işlemicimi garantiai devam ettiği için vatan vilgisayarda garantiye gönderdim ve tam 1.5 ay İstanbul merkez şubede bekledi en son görüşmemde yurt dışına kargo çıkması için belirli bir sayıya ulaşılması gerektiğini söylediler yani atıyorum bu sayı 200 ise 150 işlemci bile olsa yurtdışına gönderim yapmıyorlarmış. Verdiğim rakam tahminidir kotanın kaç olduğunu tam bilmiyorum. Ama merkez şubede 1.5 ay bekledikten sonra aradığımda kota dolmadığı sürece ürünü yurtdışına göndermeyeceklerini söylediler. Gerekirse 2 ay daha bekleyecekmiş. 2 ay oldu hala kota dolmazsa mecbur 2 ay daha beklersiniz diyorlar, merkez şubede bekliyor. Vatan bilgisayar pişmanlıktır ben bunu 2 ay önce yaşadım. Umarım senin sürecin de böyle olmaz ama ne yazık ki farklı olacağını zannetmiyorum.Arkadaşlar şimdi ben işlemcimi servise verdim 15 gün oldu yurtdışına çıkacak ama hayla genel merkezde 20 iş günü hakkım var buda 30 güne denk geliyor şimdi bu benim hakkım parça servise gittikten sonra mı başlıyor yoksa vatana teslim ettiğim dk dan itibaren başlıyor yani ben 1 ay değil 60 günde bekliyebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim @Mert bakalım nolucak illaki bilenler vardır