Neler Yeni

Vatan Bilgisayar Hazır Sistem Kırık Geldi

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Semih
Dostlar merhaba. Vatandan bir hazır sistem aldım. Montaj yapılsın istemiştim ancak montaj yapılmamış. Her neyse kasanın kutusunu açtım ve bir baktım ki kasanın 3 tane klipsi kırık kutunun içine düşmüş, kasanın da ön taraf karbon görünümlü yeri çatlamış. Ne yapmam gerekiyor ? Evde olmadığım için abim aldı kargoyu, kargocuya bekle demiş ancak bir sorun olursa iade kodu oluşturursunuz diyip asansöre binip gitmiş.

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Kutu açılışını videoya çekseydin hocam keşke ama sorun yok vatan bilgisayar ile görüş kasanın değişmesini iste bı ne diyolar bakalım kabul etmezlerse thh ye başvuru için yardımcı olurum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Jiyu
Dostlar merhaba. Vatandan bir hazır sistem aldım. Montaj yapılsın istemiştim ancak montaj yapılmamış. Her neyse kasanın kutusunu açtım ve bir baktım ki kasanın 3 tane klipsi kırık kutunun içine düşmüş, kasanın da ön taraf karbon görünümlü yeri çatlamış. Ne yapmam gerekiyor ? Evde olmadığım için abim aldı kargoyu, kargocuya bekle demiş ancak bir sorun olursa iade kodu oluşturursunuz diyip asansöre binip gitmiş.
hep aynı şeyi söylüyorlar ya kırık kutuyu getiriyorlar iade olursa oluşturursunuz , yok öyle şey ya.
Normalde olması gereken şey senin orada kutu açıp bakman gerekiyor ama sistem yok ki :(
Umarım en yakın zamanda çözüme kavuşur

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa bu şekilde şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutu açılışını videoya çekseydin hocam keşke ama sorun yok vatan bilgisayar ile görüş kasanın değişmesini iste bı ne diyolar bakalım kabul etmezlerse thh ye başvuru için yardımcı olurum
Aradım ordan oraya ordan oraya yönlendirdiler en sonda ise sisteme komple iade talebi oluşturun kargoyu gönderin dediler. Değişim vs söz konusu olmadı.

Ekler

• IMG_3457.jpeg
    IMG_3457.jpeg
    550.3 KB · Hit: 148
  • IMG_3458.jpeg
    IMG_3458.jpeg
    646.1 KB · Hit: 151
  • IMG_3459.jpeg
    IMG_3459.jpeg
    501.5 KB · Hit: 138

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
Kasa bu şekilde şuan.

Aradım ordan oraya ordan oraya yönlendirdiler en sonda ise sisteme komple iade talebi oluşturun kargoyu gönderin dediler. Değişim vs söz konusu olmadı.
iade alırlarsa ver geç kötü kasa zaten mesh deil bir şey değil ne sistemin özellikleri merak ettim açıkçası

Geçmiş olsun hocam. Kasa Rampage mi?
gamegaraj sanırım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman

Muhtemelen kıran kişi de kendisi olduğu için, bir şeyler zırvalayıp kaçmış. Yazık gerçekten. Çok geçmiş olsun hocam.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Semih
iade alırlarsa ver geç kötü kasa zaten mesh deil bir şey değil ne sistemin özellikleri merak ettim açıkçası

gamegaraj sanırım
4060 14100f. Kasayı değiştiricektim ileri ki zaman da acil olarak almam gerektiği için aldım.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ümit
%90 ihtimalle kargocu kırmıştır. vatan bilgisayar bunları bakıp paketliyordur 20 bin için prestijleriyle oynamazlar onu yollayıp. Bu hepsijet kargocularıda böyle bir gün birini elime alacağım az kaldı.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Semih
%90 ihtimalle kargocu kırmıştır. vatan bilgisayar bunları bakıp paketliyordur 20 bin için prestijleriyle oynamazlar onu yollayıp. Bu hepsijet kargocularıda böyle bir gün birini elime alacağım az kaldı.
Kolay gelsin firmasıyla geldi. Orda ben olucaktım 1 adım dahi attırmazdım da işte. Şansımız kötü ne yapalım. Yarın iadeye vereceğim bakalım ne olucak.

Top Bottom