Neler Yeni

Vatan Bilgisayar İşe Başlama

Blackqz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut
İyi Forumlar Vatan biligsayarda satış görevlisi olarak işe başvuru yaptım online mülakat gayet olumlu geçti. Mağazada yöneticisiyle yüzyüze bir görüşme gerçekleştireceğim.Bana bu konuda tavsiye verecek vatan'da çalışan ve ya daha önce çalışmış arkadaşlar varsa sevinirim. İş düzeni nasıl ve önerir misiniz ?

MufasaBoss

80+ Bronze
İyi Forumlar Vatan biligsayarda satış görevlisi olarak işe başvuru yaptım online mülakat gayet olumlu geçti. Mağazada yöneticisiyle yüzyüze bir görüşme gerçekleştireceğim.Bana bu konuda tavsiye verecek vatan'da çalışan ve ya daha önce çalışmış arkadaşlar varsa sevinirim. İş düzeni nasıl ve önerir misiniz ?
Vatan Sana Emanet Uğluşuuumm

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Tekin Ayber
Bildiğin hammallık maaşı ama mağaza görevlisi ünvanı ile çalışmaktır. Esas olarak dil biliyorsan veya kendini geliştirmek istiyorsan bir meslek kursuna git ki böyle herkesin başvurabildiği vasıfsız diye nitelenen işlerden kurtul.

Blackqz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar programcılığı üniversite mezunuyum.

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Tekin Ayber
Bilgisayar programcılığı üniversite mezunuyum.
O zaman zor olabilir ama programcılık üzerine daha düşük maaşla da olsa bir işe gir bence, en azından vasıfsız değil bir programcı olarak aranan bir eleman olursun.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Çalıştığım yerden sıkılıp bir başvuru yapmıştım. Boş pozisyona çok da vasfa bakmadan alabiliyorlar. Piyasaya göre oldukça yüksek bir teklif yazmıştım doldurmalarını istediğim kağıda, ona rağmen çağırmışlardı. ( İstanbul Vatan Topkapı Genel şubesine sanırım müşteri iade birimiydi)

Zaten Vatanbilgisayar çalışanlarının bir sürü yazısı var. Örnek vermek gerekirse genel olarak yazdıkları:

uygulanan mobbingin.
Müdür yağcılarının.
Verdikleri kategoride ki ulaşılamaz ciro hedefleri dolayısıyla alamadığınız prim.
*Her bölge ve şube için aynı olmayabilir*

Blackqz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tecrübesiz alan biryer olduğunu görmedim.Anlayamadığım tek şey tecrübesiz biri nasıl tecrübe kazanabilir çıkmaz bir döngü gibi.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,109
İsim
Selim
Bu sektörde ki en iyi iş kolunu tercih ettiniz hamallık diyenler koçlara CEO olmayı filan bekliyor 🗿 onun dışında a101 vb yerlerde hamallık yapacağına teknoloji mağazasında yapmanız çok daha iyi ve çok iyi bir referans getirisi var ayrıca bir çok ürünü ilk elden alma fırsatın var hemde ucuza benim de bir kaç satış görevlisi arkadaşım var bazen kendine indirimlerde ayırdığı stoklardan ya da mağaza indirimi ile bir çok ürünü ucuza aldım aynısını kendin için de yapabilirsin depo kısmında çok işler dönüyor en azından hamallıgın karşılığını referans ve indirimli kısıtlı stok ürünlerini alarak telafi edebilirsiniz. Mülakat kısmını da gelirsek her şeyden önce ana kriter diksiyon buna bakıyorlar ve kişisel bakımını yapmalısın onun dışında teknolojiye merakı soruyorlar ve biraz bilgi istiyorlar sizden tüm bunları karşılarsan geriye yazılım ve ürün farkındalığı kalıyor ama ilk saydığım 3 madde kesinlikle olmalı ondan sonrası çok kolay relax ve özgüvenli olun kelimeleri seçerken seçici davranın şimdiden hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,159
Üyeler
172,991
Son üye
asetto
Top Bottom