Neler Yeni

Vatan bilgisayar, mağazada bilgisayar toplama

Detendion

80+
Reaksiyon skoru
12
Selam arkadaşlar, ailem internetten ürün almaya karşı kesinlikle ikna edemiyorum, yarın ailemle vatan bilgisayara gideceğiz mağazada sistem toplayabilirmiyiz internette ki gibi, veya sitesinde bulunan hazır sistemi mağazadan alabilirmiyim, istanbulda oturuyorum.

Toplayabilirsin, internette olan hazır sistemleri de alabilirsin.

Düzgün bir mağazaya gitmeniz gerekir bütün vatan mağazalarında aynı destek sağlanamıyor maalesef

Evet ben o şekilde topladım. Birde oradaki adama indirim istermisiniz de. Bi yerden indirim istiyecek normalde 10.100tl olan pcmi o indirimle 9.400 e aldım. Tabi şansa göre değişiyo bende 700 tl indirim yaptılar. Arkadaşa ise 200 tl indirim yapmışlar.

Düzgün bir mağazaya gitmeniz gerekir bütün vatan mağazalarında aynı destek sağlanamıyor maalesef

İstanbulda yaşıyorum İstanbul Forum yakınım sanırım büyük bir mağazası vatan bilgisayarın ayriyetten 212, kalecenter gibi alışveriş merkezlerine de yakınım veya İstanbul da oturuyorsan önerebileceğin bir mağazası var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ben o şekilde topladım. Birde oradaki adama indirim istermisiniz de. Bi yerden indirim istiyecek normalde 10.100tl olan pcmi o indirimle 9.400 e aldım. Tabi şansa göre değişiyo bende 700 TL indirim yaptılar arkadaşa 200 TL indirim yapmışlar.
Aklımda bir kaç parça var kafamda kurmuş olduğun mesela erkan kartı msı 1660 super gaming istiyorum mağazasında bulabilirim değil mi yoksa bile getirirler herhalde.

İstanbulda yaşıyorum İstanbul Forum yakınım sanırım büyük bir mağazası vatan bilgisayarın ayriyetten 212, kalecenter gibi alışveriş merkezlerine de yakınım veya İstanbul da oturuyorsan önerebileceğin bir mağazası var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklımda bir kaç parça var kafamda kurmuş olduğun mesela erkan kartı msı 1660 super gaming istiyorum mağazasında bulabilirim değil mi yoksa bile getirirler herhalde.
Getittirirler

Şahsen ben vatandan toplamadığım için tavsiye edemeyeceğim ama gördüğüm kadarıyla fazla büyük olmayan mağazalarında bilgisayar ve parçaları hakkında yeterli bilgi ve donanıma sahip eleman olmuyor alibeyköy/eyüp mağazasında muhabbetim olmuştu bir çalışanla. Topkapı tarafında bir mağazası var orası gayet güzel çalışanlar güleryüzlü ve yeterli bilgi ve donanıma sahipler ayrıca stok konusunda da sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum

Normale göre %10 a kadar bi fiyat farkı olur ama sağlam garantili ürün alırsın gözünle gördüğün ürüne para vermekde ekstrası bu olayın

Şahsen ben vatandan toplamadığım için tavsiye edemeyeceğim ama gördüğüm kadarıyla fazla büyük olmayan mağazalarında bilgisayar ve parçaları hakkında yeterli bilgi ve donanıma sahip eleman olmuyor alibeyköy/eyüp mağazasında muhabbetim olmuştu bir çalışanla. Topkapı tarafında bir mağazası var orası gayet güzel çalışanlar güleryüzlü ve yeterli bilgi ve donanıma sahipler ayrıca stok konusunda da sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum
Vatan Bilgisayar'dan ben de toplamak istemiyorum fakat aile sorun yaratıyor ona yapabileceğim bir şey yok topkapı biraz ters kalıyor bana ama cevremde 5 tane avm var hepsinde vatan var İstanbul Forumda ki mağazası büyük sanırsam oraya gideceğim.

Dediğin çok doğru. Ben Zonguldak da oturuyorum ama buradakilerin bilgisi iyi olmadığı için Kocaeliden topladım.

Normale göre %10 a kadar bi fiyat farkı olur ama sağlam garantili ürün alırsın gözünle gördüğün ürüne para vermekde ekstrası bu olayın
Evet iyi yanı bire bir görmek fiyat farkı sitedekiyle aynı olmuyor yani 10, 20 TL'lik bir fark mı oluyor yoksa göze çarpıcak kadar büyük bir fark mı oluyor.

Geri