Neler Yeni

Çözüldü✓ VATAN BİLGİSAYAR MAĞAZASINDAN ALDIĞIM ÜRÜNÜ İADE EDEBİLİR MİYİM?

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Koray Yıldız
daha yeni başka bir konuda yazdım, tablet bilgisayar ve elektronik bazı cihazlarda ürünün poşeti açılsa haklı bir sebep olmadıkça geri iade edemezsin. internetten alışveriş olsa dahi.
tableti 25. günde iade ettim amazona, gerekçesiz hem de

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Aynı şekilde vatan'dan kulaklık aldım. 3 gün sonra iade etmek istedim almadılar. servise gitti sonra servis iade edilebilir dedi öyle aldırlar. kısaca servis kararı olmadan iade edemezsin.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,842
İsim
.
daha yeni başka bir konuda yazdım, tablet bilgisayar ve elektronik bazı cihazlarda ürünün poşeti açılsa haklı bir sebep olmadıkça geri iade edemezsin. internetten alışveriş olsa dahi.
Öyle bir şey yok kral kimseyi yanlış bilgilendirme poşeti açılsa bile edersin çok kez ettim yanlış bilgi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tarık Özerbay
Aynı şekilde vatan'dan kulaklık aldım. 3 gün sonra iade etmek istedim almadılar. servise gitti sonra servis iade edilebilir dedi öyle aldırlar. kısaca servis kararı olmadan iade edemezsin.
Üründe herhangi bir problem yok sizin ürününüzde problem mi vardı?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tekin Ayber

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Koray Yıldız
Poşeti açmadan ürün hakkında nasıl karar verecez ki zaten, poşet açılsa dahi iade almak zorundalar 14 gün içinde. Amazon 30 gün

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tarık Özerbay
Poşeti açmadan ürün hakkında nasıl karar verecez ki zaten, poşet açılsa dahi iade almak zorundalar 14 gün içinde. Amazon 30 gün
Dediğinizde bence haklısınız fakat iade olmaz diyor birçok kişi.

Top Bottom