aykutluchiha
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
benim çinden klavye 10 günde geldi cok uzun sürmüs oayın 3 ünde aldım dağıtıma suan cıktı, 14 gün surdu tam olarak
benim çinden klavye 10 günde geldi cok uzun sürmüs oayın 3 ünde aldım dağıtıma suan cıktı, 14 gün surdu tam olarak
düzeltme: ekran kartı gelmiş sadeceayın 3 ünde aldım dağıtıma suan cıktı, 14 gün surdu tam olarak
bı klavye de ben bekliyorum çin ve vatan aynı surede geliyor saka gibibenim çinden klavye 10 günde geldi cok uzun sürmüs o
Ben de tamir için gönderdim 10 gün oldu daha servise bile varmamrış. 20 gün de ekstradan limit verdiler 1 ay sistem yok saçma.Arkadaslar 06.07.2024 tarihinde yani geçen cumartesi Vatandan
INTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-DUAL-RTX4060 WHITE-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-DUAL-RTX4060 WHITE-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Üstünden 10 gün geçti 6 iş günü geçti hala montaj aşamasında sizce ne zamana gelir ?
Ayni sistemi alip bekleyen arkadaslar varmi ?
Hala verilmedimi hocamEn kisa surede kargo planlanmasi yapilmis diolar banada yarında Verilmesse haftaya kalır
Haftaya bari verilse kargoya
Bende de aynısı.Hayır Verilmedi sistem montaj asamasinda yazıyor
M.hizmetleri ve vatanin sitesindeki canli destek en kisa sürede kargo planlanmasi yapilmistir diyor ve magaza yogunlugu felan dio