Çözüldü✓ Vatan bilgisayar rezilliği

kuryeler kutuyu acana kadar beklemiyorlar ki, ayrıca teslim alırken kontrol etme olayı sadece kutunun dışında bır hasar olursa diye
Usta onları da anlamak lazım aslında günde 50 paket atıyorlar herbirini öyle beklerlerse ohoooo.
Aslında devletin bu tür ürünlerde beklemeleri gibi bir yasa çıkarması lazım anca öyle olur.

Bende sistemi 16+16 32 GB ram ile sipariş verdim tek modül 16 GB geldi ve kabul etmiyorlar , kargo teslim alırken kontrol etseydiniz deniyor. Vatan pc de kendini bozdu
bence senin için daha iy olmuş 32ye upgrade yapman daha az maliyetli daha kolay olur bu arada sonrafan farkettim direk eksik 16 ramle gelmiş allah kolaylık versin :D

yok kuryeleri suclamak için söylemedim :) yanlış anlaşılmış
Hayır dostum bak böyle bir şey gerçek olsa işler kolaylaşır benimde PSU pert gelmişti mesela ben ALLAH tan paramı kurtardım ama bak adamın ram ini vermiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence senin için daha iy olmuş 32ye upgrade yapman daha az maliyetli daha kolay olur bu arada sonrafan farkettim direk eksik 16 ramle gelmiş allah kolaylık versin :D
Aga eksik eksik adam parasını vermiş ;:D

11 günde çinden klavye getirttim thh deneyebilirsin bir süre daha gelmezse.

Bende sistemi 16+16 32 GB ram ile sipariş verdim tek modül 16 GB geldi ve kabul etmiyorlar , kargo teslim alırken kontrol etseydiniz deniyor. Vatan pc de kendini bozdu
bana iki ayrı pakette geldi kasa kolisi değil ama parçaların olduğu kolinin yanları açıktı işlemci ssd açıkta geliyor zaten kutusuz ve minicikler, aradan düşmemesi büyük şans. ram kargo paketinden düşmüş olabilir ya da paketlemede koyulmamış olabilir. 29.06 da montajlı verdim bugün teslim aldım onu da montajsız istediğimi belirttim öyle gönderdiler, aşırı yoğunluk var.

6 temmuzda Versim bende i5 12400f rtx4060 asus beyaz i Hala Sistem montaj asamasinda dio haftaya Kesin bekliyorum 10 iş gunu olcak yarinla beraber diger hafta bizahmet gondersin bide ankarada yaşıyorum amq

geçen hafta da ben sistemimi servise verdim ve memtestte hata var ramlerde sorun var dedim. 2 gün sonra teslim aldım sorun yok dediler eve geldim tekrar test yaptım ve ramin birinde hata çıktı. servisi arayıp söyledim tekrar getirin dediler. vatan servisi rezalet

6 temmuzda Versim bende i5 12400f rtx4060 asus beyaz i Hala Sistem montaj asamasinda dio haftaya Kesin bekliyorum 10 iş gunu olcak yarinla beraber diger hafta bizahmet gondersin bide ankarada yaşıyorum amq
5 temmuzda 6700xt li olanı aldım hâlâ montaj aşamasında

Geri