Ne güzel işte istihdama katkı da bulunuyor büyük firma diye almayalım mı uygunsa? Uygun olmayan fiyattan kimse mantıken almazvatandan ürün almak demek 100 tane şubenin kirasını elektriğini binlerce personelin maaşını sigortasını ve diğer giderleri ödemek demek.. saçmalık
Önceleri Vatan Bilgisayar'ın fiyatlarını referans alırdım ben. Şimdi Nusret'in adisyonu gibi listeleri var.Önceden Vatan indirimlerinde kayda değer ürünler olurdu. Şimdi bir iki ürün ancak var, onlarda piyasanın bir tık altı. Hep birlikte tepki maili atalım Vatan'a
Ben çok uzun süre bu psu yu araştırdım aldım hatta iade ettim mag serisi biraz eksik kalıyor. Taiwan kapasitör var. Nzxt c750 gold daha iyi bir seçim olabilir 10yıl garanti japon kapasitör korumaları da çok daha iyisi olsun derseniz de corsair rm750x750w Modüler PSU ihtiyacım var. Linkteki ürüne baktım diğer sitelerden ortalama 500TL uyguna geliyor, ayrıca vade farksız taksit imkanı da iyi oluyor Vatan'da. R5 5600x / RTX 3080 sistemde kullanacağım. Daha ucuz ürünlere yönelmek istemiyorum, ne dersiniz ?
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
fiyat piyasaya göre iyi PCIe 5.0 destekli güzel bir ürün750w Modüler PSU ihtiyacım var. Linkteki ürüne baktım diğer sitelerden ortalama 500TL uyguna geliyor, ayrıca vade farksız taksit imkanı da iyi oluyor Vatan'da. R5 5600x / RTX 3080 sistemde kullanacağım. Daha ucuz ürünlere yönelmek istemiyorum, ne dersiniz ?
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com