Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Mantıklı. Dava aç avukat kesin alır paranı.parasını kaptırsın işte avukata aklı başına gelir
Mantıklı. Dava aç avukat kesin alır paranı.parasını kaptırsın işte avukata aklı başına gelir
Vatan Bilgisayar gibi büyük kurumsal bir firma sana özel işleyişini, sistemini değiştirmez unut onu.allah allah öyle miymiş. vay be adamlar haklıymış istedikleri gibi fatura da keserlermiş sipariş tarihini de göstermezlermiş ne güzel aynısı başınıza gelse ortalığı ayağa kaldırırsınız burada 3 maymunu oynuyorsunuz. fatura tarihim konusunda sorunum yok benim sorunum burada olduğu gibi sipariş tarihim de faturada gözükse ürünün 1200 lira cashbackını alabilecek olmamdı oraya 1 satır kod eklemek zor değil
bana özelle alakası yok yıl 2023 ve faturada diğer tüm sitelerde sipariş tarihi gözükürken bunlarda hala gözükmemesi sorun zatenVatan Bilgisayar gibi büyük kurumsal bir firma sana özel işleyişini, sistemini değiştirmez unut onu.
Bireysel şirket mi sandın sen buraları ? Ürünü aldığın gibi fatura kessinler. Adamlar haklı tabi. Senin gibi milyonlarca kişi alış veriş yapıyor. Bir tek sen para harcamıyorsun. Şu cümlenden sonra hak ettiğini bile düşünüyorum. Git vatana ağla.allah allah öyle miymiş. vay be adamlar haklıymış istedikleri gibi fatura da keserlermiş sipariş tarihini de göstermezlermiş ne güzel aynısı başınıza gelse ortalığı ayağa kaldırırsınız burada 3 maymunu oynuyorsunuz. fatura tarihim konusunda sorunum yok benim sorunum burada olduğu gibi sipariş tarihim de faturada gözükse ürünün 1200 lira cashbackını alabilecek olmamdı oraya 1 satır kod eklemek zor değil
kanka sence 1200 lira benim ne kadar umrumda burada bahsettiğim mevzu BURADAN KAMPANYALI YADA GERİ ÖDEMELİ ÜRÜN ALIRSANIZ son günü almanız yada araya haftasonu girmesi halinde vay halinize. kampanya bitişi ayın 1i diyelim 2 ve 3ü haftasonuna denk gelsin hop senin faturan ayın 4ü olarak kesilecek. normalde kampanyadan faydalanabilecekken bu yüzden faydalanamayacaksın. bu sorunun en basit çözümü ise faturada sipariş tarihinin de gözükmesi ki DİĞER SİTELERDE GÖZÜKÜYOR. vatanda bu gözükmüyorsa burada suclu yine biz olduk vay aBireysel şirket mi sandın sen buraları ? Ürünü aldığın gibi fatura kessinler. Adamlar haklı tabi. Senin gibi milyonlarca kişi alış veriş yapıyor. Bir tek sen para harcamıyorsun. Şu cümlenden sonra hak ettiğini bile düşünüyorum. Git vatana ağla.
Aynen dostum. Konu başlığı umrunda olmadığını çok güzel gösteriyor. Senin olmayan paraya bile ''VATAN 2bin Lirama ÇÖKTÜ '' yazıyorsun. Aynen hiç umrunda değil.kanka sence 1200 lira benim ne kadar umrumda burada bahsettiğim mevzu BURADAN KAMPANYALI YADA GERİ ÖDEMELİ ÜRÜN ALIRSANIZ son günü almanız yada araya haftasonu girmesi halinde vay halinize. kampanya bitişi ayın 1i diyelim 2 ve 3ü haftasonuna denk gelsin hop senin faturan ayın 4ü olarak kesilecek. normalde kampanyadan faydalanabilecekken bu yüzden faydalanamayacaksın. bu sorunun en basit çözümü ise faturada sipariş tarihinin de gözükmesi ki DİĞER SİTELERDE GÖZÜKÜYOR. vatanda bu gözükmüyorsa burada suclu yine biz olduk vay a
sizin gibi sazanlar atlasın konuya diye yoksa aradan 20 gün geçmiş umrumda bile olmamış şurada 2 dalga geçelim diye açtıkAynen dostum. Konu başlığı umrunda olmadığını çok güzel gösteriyor. Senin olmayan paraya bile ''VATAN 2bin Lirama ÇÖKTÜ '' yazıyorsun. Aynen hiç umrunda değil.
Ben 2 dalga geçtim teşekkürler konu için. İyi forumlar.sizin gibi sazanlar atlasın konuya diye yoksa aradan 20 gün geçmiş umrumda bile olmamış şurada 2 dalga geçelim diye açtık
Yok dalga geçmiş. Geçen birisi öyle avukat tutup zarara girmiş yaHiç bir şey olmaz.
migros airfryer mağdurlarından birisi de benim 800 liraya aldıydık 2klık ürünü orada mesela dava açanların yarısı aldı yarısı alamadı ürünü kısacası firmalar dostunuz değil ama burada babasının şirketi gibi savunanlar var yazık yüzde 300 kar marjıyla ürün alıyorlar gelmişler savunuyorlar xdYok dalga geçmiş. Geçen birisi öyle avukat tutup zarara girmiş ya
Bu arada aklında bulunsun özellikle telefonlarda ve bilgisayar bileşenlerinde kar marjı %10-20'den fazla değilmigros airfryer mağdurlarından birisi de benim 800 liraya aldıydık 2klık ürünü orada mesela dava açanların yarısı aldı yarısı alamadı ürünü kısacası firmalar dostunuz değil ama burada babasının şirketi gibi savunanlar var yazık yüzde 300 kar marjıyla ürün alıyorlar gelmişler savunuyorlar xd